Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple bestelt serie Mosquito Coast

Apple heeft de nieuwe serie Mosquito Coast formeel het groene licht gegeven. Het is een dramaserie van Luther-maker Neil Cross met in de hoofdrol Justin Theroux.

De serie, geregisseerd door Rupert Wyatt, is gebaseerd op de roman The Mosquito Coast uit 1981 van Paul Theroux, de oom van Justin Theroux. In Mosquito Coast speelt Justin Theroux een idealist die zijn familie naar Latijns-Amerika stuurt. In de eerdere speelfilm uit 1986, geregisseerd door Peter Weir, werd de rol gespeeld door Harrison Ford.

De eerste aflevering is geschreven door Neil Cross en Tom Bissell. Cross is tevens de showrunner van de serie. De serie wordt geproduceerd door Fremantle, samen met Veritas Entertainment Group.


Justin Theroux

Justin Theroux was eerder te zien in HBO's dramaserie The Leftovers en in de Netflix-serie Maniac (2018). De serie Mosquito Coast zal volgend jaar verschijnen bij Apple TV+.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Vandaag, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Vandaag, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Vandaag, 14:08
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Vandaag, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Vandaag, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Gisteren, 16:00