Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met Selena: The Series

Netflix komt met Selena: The Series

Ricardo Chavira (Desperate Housewives) en Gabriel Chavarria (The Purge) krijgen belangrijke rollen in Selena: The Series van Netflix over de iconische Mexicaans-Amerikaanse popster.
De serie werd afgelopen december aangekondigd als ‘het officiële verhaal over de muzieklegende van Tejano, Selena Quintanilla’. Het is een coming of age-verhaal over Selena (gespeeld door actrice Christian Serratos) terwijl haar dromen uitkomen en de levensveranderende keuzes die zij en haar familie moeten maken terwijl ze populair wordt.


Christian Serratos

Chavira speelt Abraham, de vader van Selena, een slimme zakenman die vastbesloten is de Amerikaanse droom te verwezenlijken. Chavarria zal A.B. Quintanilla, de broer van Selena spelen. Hij is tevens basgitarist en schrijft liedjes voor Selena.
 
Moisés Zamora is de schrijver en uitvoerend producent van de serie. Selena Quintanilla was een van de grootste Latijns-Amerikaanse crossover-artiesten. De singer-songwriter, model, actrice en modeontwerpster werd in 1995 op 23-jarige leeftijd tragisch vermoord door haar voormalige fanclub-president. Haar postume crossover-album Dreaming of You debuteerde later dat jaar in de Billboard 200.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten