Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Testaments wordt opvolger van The Handmaid's Tale

The Testaments wordt opvolger van The Handmaid's Tale

Op 14 augustus is bij Hulu het derde seizoen van The Handmaid's Tale afgesloten. Er zal nog een vierde seizoen volgen.
The Handmaid's Tale beschrijft het leven in de Republiek Gilead, tot voor kort de Verenigde Staten van Amerika. Onder het bewind van religieuze fundamentalisten is de Republiek geobsedeerd met voortplanting. Door grootschalige milieuvervuiling zijn de meeste vrouwen onvruchtbaar. Vrouwen die dat nog wel zijn, worden de seksslavinnen van de heersers. Ze moeten baby's produceren voor hun meesters. Wie een kind ter wereld brengt moet het afstaan aan de echtgenote van haar meester.


Margaret Atwood

Het binnenkort te verschijnen boek The Testaments van Margaret Atwood, een vervolg op het in 1985 door haar geschreven The Handmaid's Tale, zal de basis zijn voor een nieuwe serie, die min of meer de opvolger is van The Handmaid's Tale. The Testaments pakt de draad vijftien jaar na het einde van het eerste boek op. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van drie personages: een vrouw die opgroeide in Gilead, een Canadese tiener die ontdekt dat ze er is geboren, en Aunt Lydia (in The Handmaid's Tale gespeeld door Ann Dowd).

Hulu is in gesprek met Bruce Miller, de showrunner van The Handmaid's Tale, over hoe ze The Testaments tot een vervolg van de huidige serie kunnen maken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

edver
edver 5 september 2019, 18:04
Eerste 7 afl. vond ik bijzonder saai.
Log in om een reactie achter te laten