Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met Belgische serie Into the Night

Netflix komt met Belgische serie Into the Night

De nieuwe Netflix-serie Into the Night zal volgend jaar wereldwijd uitkomen. De zesdelige serie wordt geregisseerd door de Belgen Inti Calfat en Dirk Verheye.
Helemaal Belgisch is de serie overigens niet: de serie is bedacht en wordt geschreven door de Amerikaanse scenarist Jason George, die meewerkte aan onder meer series als Narcos en Scandal. De cast komt uit onder meer België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen en Turkije. Het verhaal van de serie speelt zich af ten tijde van een grote ramp. De hoofdpersonages zitten met elkaar in een vliegtuig, op een vlucht vanuit Brussel.


Jason George

"In deze high concept-thriller stelt Into the Night een steeds vaker terugkerende vraag: kunnen mensen zich nog verenigen voor het algemene belang, of zal eigenbelang ons verscheuren?", aldus Jason George.

"Ik werd aangetrokken door het concept van een commerciële vlucht die een groep vreemden met verschillende achtergronden en overtuigingen tijdelijk samenbrengt in een soort van geïmproviseerde gemeenschap. Soms leidt dit tot hechte vriendschappen, soms tot ruzies over de armleuningen heen."


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten