Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in september 2019

Wu-Tang: An American Saga, The Spy, The I-Land, Undone, Perfect Harmony, Emergence, Evil, Godfather of Harlem en Harkum zijn maar een paar nieuwe titels van series die in september 2019 in première gaan.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn en in september hun première beleven.

A Confession

Te zien vanaf: Maandag 2 september bij ITV.
Het verhaal: A Confession vertelt het verhaal van detective hoofdinspecteur Steve Fulcher die opzettelijk de politieprocedure en -protocol heeft overtreden om een moordenaar te vangen, een beslissing die hem uiteindelijk zijn carrière en reputatie heeft gekost.
De cast: Martin Freeman Daniel Betts, Jessica D’Arcy, Florence Howard en Imelda Stauton
Genre: Detective


The Capture

Te zien vanaf: Dinsdag 3 september bij BBC One.
Het verhaal: Wanneer de veroordeling van de Britse soldaat Shaun Emery (Turner) in The Capture voor een moord in Afghanistan met succes wordt vernietigd vanwege gebrekkig videobewijs, begint hij zijn leven als vrij man met zijn zes jaar oude dochter te plannen. Echter, wanneer CCTV-beelden van een incident in Londen opduiken, duurt het niet lang voordat Shaun opnieuw vecht voor zijn vrijheid, alleen met leugens, verraad en corruptie die zich verder verspreiden dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Inspecteur Rachel Carey (Grainger) wordt aangesteld voor deze mogelijk carrièrebepalende zaak. Ze moet ontdekken of er meer is dan het schokkende bewijsmateriaal doet vermoeden. Rachel zal snel leren dat de waarheid slechts een kwestie van perspectief is - voordat ze beslist wat haar waarheid is.
De cast: Holliday Grainger, Callum Turner, Laura Haddock, Hiten Patel, Famke Janssen, Ron Perlman en Sophia Brown.
Genre: Miniserie


Dog's most wanted

Te zien vanaf: Woensdag 4 september bij WGN America.
Het verhaal: Dog's most wanted is een spin-off van Dog The Bounty Hunter.
De cast: Duane ‘Dog’ Capman, Beth Chapman, Leland Chapman en The Dirty Dozen.
Genre: Reality


Wu-Tang: An American Saga

Te zien vanaf: Woensdag 4 september bij Hulu.
Het verhaal: In de vroege jaren 90 in New York, tijdens het hoogtepunt van de crack cocaïne-epidemie, begint in Wu-Tang: An American Saga, een visionaire muzikant genaamd Bobby Diggs aka The RZA een supergroep te vormen van een dozijn jonge, zwarte mannen, die uiteindelijk zullen opstaan om een van de meest onwaarschijnlijkste succesverhalen te worden in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.
De cast: Tamiz U. Rezvi, Caleb Castille, Anthony Chrisholm, Dave East, Zolee Griggs en Julian Elijah Martinez.
Genre: Biografische drama


Couples Therapy (2019)

Te zien vanaf: Vrijdag 6 september bij Showtime.
Het verhaal: Couples Therapy (2019) ontgrendelt een verborgen wereld: relaties van andere mensen. Verre van karikaturen uit het realityprogramma, is dit een echte documentaire die de kijker in de authentieke en viscerale ervaring brengt van wekelijkse therapie met vier koppels. Therapeut van wereldklasse Dr. Orna Guralnik leidt de koppels behendig door het mijnenveld van eerlijke confrontatie met elkaar en met zichzelf, en onthult de echte worstelingen - en buitengewone doorbraken - meestal verborgen achter gesloten deuren.
Genre: Documentaire


The Spy

Te zien vanaf: Vrijdag 6 september bij Netflix.
Het verhaal: In The Spy slaagt legendarische Israëlische spion Eli Cohen erin om zich in te bedden in de Syrische high society en door de rangen van het Syrische regime te stijgen, maar wordt gedwongen om een immens offer te betalen dat tot op de dag van vandaag blijvende gevolgen heeft gehad in de politiek van het Midden-Oosten.
De cast: Sasha Baron Cohen, Noah Emmerich, Hadar Ratzon Rote men Waleed Zuaiter.
Genre: Spionagethriller


Welkom in de jaren 20 en 30

Te zien vanaf: Zondag 8 september bij [email protected]
Het verhaal: Een historische komedie waarin het Interbellum, de periode tussen WOI en WOII, centraal staat. Koningin Wilhelmina, Albert Einstein, Hendrikus Colijn en Fien de la Mar zijn al jaren dood, maar voor Welkom in de jaren 20 en 30 maken ze graag een uitzondering. Stuk voor stuk nemen ze plaats op de bank bij talk show gastvrouw Dorine Goudsmit om alles over hun tijd te vertellen.
Gastvrouw: Plien van Bennekom
Genre: Historische komedie

The I-Land

Te zien vanaf: Donderdag 12 september bij Netflix.
Het verhaal: In de avonturenserie The I-Land ontwaken tien mensen op een verraderlijk eiland. Ze herinneren zich niets en ontdekken al snel dat deze wereld niet meer is wat het leek. Geconfronteerd met de extreme psychologische en fysieke uitdagingen van het I-Land, moeten ze naar op zoek gaan naar hun betere zelf – of in het ergste geval sterven.
De cast: Kate Bosworth, Natalie Martinez, Alex Pettyfer, Kyle Schmid en Giles Geary.
Genre: Avonturen


Marianne

Te zien vanaf: Vrijdag 13 september bij Netflix.
Het verhaal: Marianne gaat over een romanschrijfster genaamd Emma, die constant dezelfde nachtmerrie heeft. Ze gebruikt de heks uit deze dromen als een personage in haar boeken. Maar al snel komt ze erachter dat haar gruwelijke verhalen ook daadwerkelijk gebeuren. Ze keert terug naar haar familie om haar nare verleden en daarmee ook de bron van haar inspiratie onder ogen te komen.
De cast: Lucie Boujenah, Tiphaine Daviot, Victoire Du Bois en Alban Lenoir.
Genre: Horror


Unbelievable

Te zien vanaf: Vrijdag 13 september bij Netflix.
Het verhaal: Unbelievable is het waargebeurde verhaal van Marie, een tiener die beschuldigd wordt te liegen over het feit dat ze verkracht is, en de twee vrouwelijke detectives die het verwrongen pad volgen om uiteindelijk bij de waarheid te komen.
De cast: Kaitlyn Dever, Merritt Wever, Toni Collette, John Hartman, Vanessa Bell Calloway, Eric Lange en Aubrey Fuller.
Genre: Drama


Undone

Te zien vanaf: Vrijdag 13 september bij Amazon.
Het verhaal: De Amazon animatieserie Undone volgt de kosmische reis van de jonge vrouw Alma Winograd-Diaz die door de tijd, ruimte en nog verder trekt om het mysterie van haar vaders dood op te lossen. Undone is de eerste televisieserie die gebruik maakt van rotoscoping-animatie, met visuele ritmes die heel anders zijn dan de mainstream computer graphics-benadering van animatie die producties uit Hollywood domineert.
De stemmencast: Rosa Salazar, Siddharth Dhananjay, Angelique Cabral, Constance Marie en Bob Odenkirk.
Genre: Animatie


Murder in the Bayou

Te zien vanaf: Vrijdag 13 september bij Showtime.
Het verhaal: Murder in the Bayou is een vijfdelige serie die de onopgeloste moorden onderzoekt van acht vrouwen wier lichamen werden ontdekt in afwateringskanalen en op verlaten achterwegen in en rond Jennings in Louisiana. Bij het onderzoeken van de levens van de jonge slachtoffers en de gewelddadige seks- en drugshandel waar ze deel van uitmaakten, onthult de serie de geheimen van deze onrustige stad. Deze ontdekkingen leiden tot meer schokkende onthullingen, waardoor corruptie, slechte acteurs en institutionele onrechtvaardigheden aan het licht komen.
Genre: Misdaad documentaireprogramma


Temple

Te zien vanaf: Vrijdag 13 september bij Sky1.
Het verhaal: Temple speelt zich af rond een chirurg die wanhopig op zoek is om een geneesmiddel voor zijn stervende vrouw te vinden, nadat het ziekenhuis staakte met haar behandeling en haar een verloren zaak achtte. Om haar te redden, creëert hij een illegaal ziekenhuis in een ongebruikt ondergronds station, waar hij samenwerkt met een doemdenkende ‘prepper’ en een civiele anarchist die hem een groeiend aantal off-grid patiënten brengen - van criminele bendeleiders tot vluchtelingen - die geen traditionele medische hulp kunnen of willen krijgen.
De cast: Carice van Houten, Mark Strong, Daniel Mays, Marion Bailey en Tobi King Bakare
Genre: Miniserie


Criminal

Te zien vanaf: Vrijdag 20 september bij Netflix.
Het verhaal: Met Criminal probeert Netflix weer een nieuw format uit. De twaalf afleveringen zullen zich allemaal afspelen in de verhoorkamer. Op die manier kan het kat-en-muisspel tussen een verdachte en de dienstdoende rechercheur perfect in beeld gebracht worden. Dit uiterst stressvolle proces zal de emoties iedere aflevering weer hoog doen oplopen, aan beide kanten. Iedere aflevering is er een nieuwe verdachte.
De cast: David Tennant, Hayley Atwell, Peter Kurth, Sara Giraudeau, Carmen Machi en Nina Hoss.
Genre: Misdaad


Harrie: van het kamp naar de ring

Te zien vanaf: Maandag 23 september bij Spike (NL).
Het verhaal: Ex On The Beach-Harrie krijgt zijn eigen realityprogramma. In Harrie: van het kamp naar de ring krijgen we een exclusief kijkje in de wereld van Harrie de Hengst. De focus zal daarin liggen op hoe Harrie traint voor zijn bokswedstrijden. In het programma introduceert Harrie Snijders de kijker ook aan zijn liefdevolle en kleurrijke familie. De kijker krijgt te zien hoe warm de cultuur op het woonwagenkamp is. We zien zijn ouders, oma, tante en ook hondje Pablo.
De hoofdpersoon: Harrie Snijders
Genre: Sport reality


Bob Hearts Abishola

Te zien vanaf: Maandag 23 september bij CBS.
Het verhaal: In Bob Hearts Abishola volgen we Bob. Hij is een zakenman van middelbare leeftijd met hartproblemen uit Detroit die onverwachts valt voor zijn verpleegkundige Abishola, een Nigeriaanse immigrante. Hij doet zijn best om een mooie relatie met haar op te bouwen.
De cast: Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Travis Wolfe Jr., Christine Ebersole en Matt Jones
Genre: Romatische dramedy


Prodigal Son

Te zien vanaf: Maandag 23 september bij FOX.
Het verhaal: Prodigal Son volgt Malcolm Bright, die het vermogen heeft om te weten hoe moordenaars denken, hoe hun geest werkt. Waarom? In de jaren '90 was zijn vader een van de slechtste - een beruchte seriemoordenaar: De chirurg. Daarom is Bright de beste criminele psycholoog, moord is het familiebedrijf. Bright gebruikt zijn verwrongen genie om de NYPD te helpen misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen. Ondertussen moet hij omgaan met zijn manipulatieve moeder, een vervelende normale zus en een moorddadige vader die nog steeds probeert zich te binden aan zijn verloren zoon en zijn eigen voortdurend evoluerende neurosen.
De cast: Tom Payne, Halston Sage en Michael Sheen.
Genre: Misdaad


All Rise

Te zien vanaf: Maandag 23 september bij CBS.
Het verhaal: All Rise vertelt het verhaal van het toegewijde, chaotische, hoopvolle en soms absurde leven van rechters, openbare aanklagers en openbare verdedigers terwijl ze werken met gerechtsdeurwaarders, griffiers en politie om gerechtigheid te krijgen voor de bevolking van Los Angeles in een gebrekkig rechtssysteem.
De cast: Jessica Camacho, Wilson Bethel, J. Alex Brinson, Marg Helgenberger, Simone Missick, Lindsay Mendez en Ruthie Ann Miles.
Genre: Juridisch drama


Bluff City Law

Te zien vanaf: Maandag 23 september bij NBC.
Het verhaal: Bluff City Law volgt de advocaten van een elite advocatenkantoor in Memphis dat gespecialiseerd is in de meest controversiële historische burgerrechtenzaken. Onder leiding van de legendarische advocaat Elijah Strait en zijn briljante dochter, Sydney Keller, nemen ze de zwaarste David-en-Goliath-gevallen aan binnen hun gecompliceerde relatie.
De cast: Jimmy Smits, Caitlin McGee, MaameYaa Boafo, Stony Blyden, Michael Luwoye en Barry Sloane.
Genre: Juridische drama


Mixed-ish

Te zien vanaf: Dinsdag 24 september bij ABC.
Het verhaal: Mixed-ish volgt Rainbow Johnson, die opgroeit in een gemengde familie in de jaren tachtig. De serie is een prequel spin-off van Black-ish.
De cast: Arica Himmel, Tika Sumpter, Mykal-Michelle Harris, Ethan William Childress, Mark-Paul Gosselaar en Christina Anthony.
Genre: Komedie


Emergence

Te zien vanaf: Dinsdag 24 september bij NBC.
Het verhaal: Emergence vertelt het verhaal over een sheriff die een jong kind zonder geheugen, dat ze heeft gevonden nabij een mysterieus ongeval, opneemt. Het onderzoek neemt haar mee naar een samenzwering die groter is dan ze ooit had kunnen vermoeden en de identiteit van het kind is het brandend middelpunt.
De cast: Allison Tolman en Alexa Swinton.
Genre: Drama


Stumptown

Te zien vanaf: Woensdag 25 september bij ABC.
Het verhaal: Stumptown volgt Dex Parios, een sterke, assertieve en scherpzinnige legerveteraan die werkt als een privédetective in Portland, Oregon. Met een gecompliceerde persoonlijke geschiedenis en alleen zichzelf om op te vertrouwen, lost ze de rommel van anderen op terwijl ze een oogje dichtknijpt voor die van haar.
De cast: Cobie Smulders en Jake Johnson.
Genre: Misdaad


Creepshow

Te zien vanaf: Donderdag 26 september bij Shudder.
Het verhaal: Een horror anthologieserie gebaseerd op de film Creepshow uit 1982, geschreven door Stephen King en geregisseerd door George A. Romero.
De cast: David Arquette, Adrienne Barbeau, Tobin Bell, Big Boi, Jeffrey Combs, Kid Cudi, Bruce Davison, Giancarlo Esposito, Dana Gould, Tricia Helfer en DJ Qualls
Genre: Horror anthologie


The Unicorn

Te zien vanaf: Donderdag 26 september bij CBS.
Het verhaal: The Unicorn concentreert zich op een recente weduwnaar die graag wil dat het moeilijkste jaar van zijn leven voorbij is, maar zich realiseert dat hij volkomen onvoorbereid is om zijn twee dochters alleen groot te brengen en even onvoorbereid is voor de wereld van daten - waar hij, tot zijn schrik, opeens zeer gewild is.
De cast: Walton Goggins, Rob Corddry, Michaela Watkins, Omar Benson Miller, Maya Lynne Robinson, Ruby Jay en Makenzie Moss.
Genre: Komedie


Perfect Harmony

Te zien vanaf: Donderdag 26 september bij NBC.
Het verhaal: Wanneer de voormalige professor van de Princeton-muziek Arthur Cochran in Perfect Harmony onverwacht struikelt over de koorrepetitie in een kerkje in een kleine gemeente, vindt hij een groep zangers die op meer dan één manier niet in harmonie zijn. Ondanks de ultieme botsing van karakters, zijn Arthur en zijn nieuwe cohorten misschien wel de perfecte mix van individuen om elkaar te helpen opnieuw te starten en een beetje geluk te herontdekken, net wanneer ze het allemaal het meest nodig hebben.
De cast: Bradley Whitford, Rizwan Manji, Tymberlee Hill, Anna Camp en Will Greenberg.
Genre: Komedie


Sunnyside (2019)

Te zien vanaf: Donderdag 26 september bij NBC.
Het verhaal: Oud-gemeenteraadslid Garrett Shah vindt in Sunnyside (2019) zijn roeping wanneer hij wordt geconfronteerd met zes nieuw aangekomen immigranten die zijn hulp nodig hebben en op zoek zijn naar de Amerikaanse droom.
De cast: Regina Daye Allen, Shauna-Maria Andolina, Larry Bates, Joel Kim Booster, Kiran Deol en Poppy Liu.
Genre: Komedie


Carol's Second Act

Te zien vanaf: Donderdag 26 september bij CBS.
Het verhaal: Een vrouw begint in Carol's Second Act aan een unieke tweede acte na het grootbrengen van haar kinderen, gescheiden te zijn en met pensioen te gaan: haar droom najagen om dokter te worden. Op de leeftijd van 50 is Carol een medische stagiair en moet zinken of zwemmen met anderen die de helft van haar leeftijd zijn. Het is haar enthousiasme, perspectief en ja, zelfs haar leeftijd, dat is misschien precies wat haar tweede acte een groot succes zal maken.
De cast: Patricia Heaton, Ito Aghayere, Jean-Luc Bilodeau, Sabrina Jalees, Ashley Tisdale en Kyle MacLachlan.
Genre: Medische komedie


Evil

Te zien vanaf: Donderdag 26 september bij CBS.
Het verhaal: Een sceptische vrouwelijke forensisch psycholoog voegt zich in Evil bij een priester-in-opleiding en een timmerman om de achterstand van de kerk met veronderstelde wonderen, demonische bezittingen en onverklaarde verschijnselen te onderzoeken en te beoordelen.
De cast: Mike Colter, Katja Herbers, Aasif Mandvi, Michael Emerson en Brooklyn Shuck.
Genre: Bovennatuurlijk


The Politician (2019)

Te zien vanaf: Vrijdag 27 september bij Netflix.
Het verhaal: Een rijke student weet in The Politician (2019) al sinds zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten zal worden. Maar eerst zal hij moeten navigeren in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om verkozen te worden tot voorzitter van de studentenraad, een plekje op Harvard te bemachtigen en op zijn pad naar succes te blijven, zal hij zijn meedogenloze klasgenoten te slim af moeten zijn zonder zijn eigen moraal en zorgvuldig vervaardigd imago op te offeren.
De cast: Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton en Bob Balaban.
Genre: Dramedy


Bard of Blood

Te zien vanaf: Vrijdag 27 september bij Netflix.
Het verhaal: In Bard of Blood vestigt Kabir Anand zich in zijn nieuwe leven als een Shakespeare-professor in de afgelegen bergen van Panchgani wanneer een telefoontje van PMO hem terug duwt in de wereld die hij probeert te vergeten. Kabir, een briljante agent die diende onder de onlangs vermoorde Sadiq Sheikh, werd tien jaar eerder uit RAW verdreven vanwege een rampzalige missie in Balochistan. Kabir moet nu die geesten opnieuw bezoeken, zijn mentor wreken en geconfronteerd worden met zijn dodelijkste vijanden terug in Balochistan terwijl hij tegen de tijd racet om zowel zijn land als zijn lang verloren liefde te redden.
De cast: Shah Rukh Khan, Emraan Hashmi, Vineer Kamar Singh en Amyara Dastur.
Genre: Thriller


Skylines

Te zien vanaf: Vrijdag 27 september bij Netflix.
Het verhaal: Skylines speelt zich af in Frankfurt en volgt de talentvolle producer Jinn, die de kans van zijn leven krijgt wanneer hij mag tekenen bij het populaire hiphop-label Skyline Records. Daar breekt achter de schermen echter al snel de pleuris uit: de eigenaar van het label wil zijn onderneming in de legitieme sferen houden, maar krijgt vervolgens te maken met de terugkeer van zijn criminele broer. Die vindt dat hij medeverantwoordelijk is voor het succes van Skyline Records en heeft zo zijn eigen (illegale) plannen voor het platenlabel.
De cast: Peri Baumeister, Sahin Eryilmaz, Edin Hasanovic, Murathan Muslu en Richy Müller.
Genre: Misdaad


Het raadsel Rembrandt

Te zien vanaf: Zaterdag 28 september bij AVROTROS.
Het verhaal: Rembrandt is een wereldmerk, maar wie was de man achter de legende? Onno Blom, biograaf van Rembrandt, reist in zijn voetspoor om te ontdekken wie de meesterschilder écht was. In Leiden schetst Blom het beeld van een jonge molenaarszoon vol ambitie en dromen, in Amsterdam bezoekt hij de plekken waar Rembrandt zijn grootste successen boekte, maar ook flinke tegenslagen te verwerken kreeg. In vier wervelende afleveringen komt de biograaf tot verrassende ontdekkingen over Het raadsel Rembrandt.
De presentator: Onno Blom.
Genre: Special Interest

Godfather of Harlem

Te zien vanaf: Zondag 29 september bij EPIX.
Het verhaal: In Godfather of Harlem volgen we Bumpy begin jaren 60 als hij terugkeert uit de gevangenis na een straf van tien jaar te hebben uitgezeten. Hij vindt de wijk, waar hij eens regeerde, terug in een bende. De straten worden nu geregeerd door de Italiaanse maffia. Bumpy moet met hen in gevecht om weer controle te krijgen over de wijk.
De cast: Vincent D’Onofrio, Forest Whitaker, Ilfenesh Hadera, Lucy Fry, Giancarlo Esposito en Rafi Gavron.
Genre: Misdaad


Bless The Harts

Te zien vanaf: Zondag 29 september bij FOX.
Het verhaal: Bless The Harts volgt een groep mensen die arm zijn, maar wel rijk aan vrienden en familie.
De stemmencast: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Jillian Bell en Ike Barinholtz.
Genre: Animatie


Harkum

Te zien vanaf: Maandag 30 september bij BNNVARA.
Het verhaal: Remake van een Noorse serie over het stoffige dorpje Harkum. De burgemeester komt er op een dag achter dat er met gemeentegeld gespeculeerd is op de beurs. In eerste instantie lijkt het geld verdwenen te zijn, maar dan blijkt het dorp ineens 700 miljoen euro winst te hebben behaald. De burgemeester heeft ‘money to burn’ en hoeft hij zich niet langer zorgen te maken over de bezuinigingen op de koffiepads in de kantine en de subsidie voor het kerkkoor. Maar hoe lang duurt dit geluk? En wanneer komt de landelijke overheid verhaal halen? Terwijl ‘the sky is the limit’ het nieuwe motto voor Harkum lijkt te zijn, ontstaat er ook een idee voor een megalomaan plan.
De cast: Bas Hoeflaak, Jelka van Houten, Annet Malherbe, Leny Breederveld, Mariana Aparicio Torres en René van ’t Hof.
Genre: Komedie

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
31 aug 2019 11:26 -
Dat is een flinke lijst deze maand. The Capture staat momenteel bij mij op mijn lijstje. Ik krijg er heel erg het gevoel van Bodyguard van, en ik hoop dat dit net zo spannend wordt.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Gisteren, 16:00
In een nieuwe Marvel-serie van Disney+ zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn in de rol van Nick Fury, de rol die hij eerder ook al in de Marvel-films vervulde.
Gisteren, 15:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
dinsdag, 11:00
3