Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Clickbait nieuwe thrillerserie van Netflix

Tony Ayres en David Heyman zullen gaan samenwerken voor de nieuwe Netflix-serie Clickbait.

Tony Ayres (The Slap en Glitch, foto) is de bedenker van de nieuwste serie besteld door Netflix. Hij zal samen met super-producent David Heyman (The Capture) gaan werken aan Clickbait, de serie die de manieren onderzoekt waarop onze meest gevaarlijke en ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van sociale media, en onthult de steeds groter wordende breuken die we zien tussen onze virtuele en echte persoonlijkheden.Ayres zal gaan dienen als showrunner en uitvoerend producent voor deze karakter-gebaseerde serie. Christian White is mede-bedenker, coproducent en schrijver. Brad Anderson (The Sinner) regisseren. Het filmen zal plaats vinden in Melbourne en dat is de eerste keer dat een Netflix originele serie in Victoria, Australië gemaakt zal worden.

Ayres vertelde: "We zijn allemaal heel blij dat we met Netflix kunnen samenwerken aan een passieproject waarvan we hopen dat het een echt wereldwijd bereik en impact zal hebben. We zijn even blij om deze Amerikaanse show in Melbourne te produceren. Het is een kans om het internationale niveau van Australisch talent zowel voor als achter de camera te laten zien."
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2