Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Clickbait nieuwe thrillerserie van Netflix

Tony Ayres en David Heyman zullen gaan samenwerken voor de nieuwe Netflix-serie Clickbait.

Tony Ayres (The Slap en Glitch, foto) is de bedenker van de nieuwste serie besteld door Netflix. Hij zal samen met super-producent David Heyman (The Capture) gaan werken aan Clickbait, de serie die de manieren onderzoekt waarop onze meest gevaarlijke en ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van sociale media, en onthult de steeds groter wordende breuken die we zien tussen onze virtuele en echte persoonlijkheden.Ayres zal gaan dienen als showrunner en uitvoerend producent voor deze karakter-gebaseerde serie. Christian White is mede-bedenker, coproducent en schrijver. Brad Anderson (The Sinner) regisseren. Het filmen zal plaats vinden in Melbourne en dat is de eerste keer dat een Netflix originele serie in Victoria, Australië gemaakt zal worden.

Ayres vertelde: "We zijn allemaal heel blij dat we met Netflix kunnen samenwerken aan een passieproject waarvan we hopen dat het een echt wereldwijd bereik en impact zal hebben. We zijn even blij om deze Amerikaanse show in Melbourne te produceren. Het is een kans om het internationale niveau van Australisch talent zowel voor als achter de camera te laten zien."
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2