Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Clickbait nieuwe thrillerserie van Netflix

Tony Ayres en David Heyman zullen gaan samenwerken voor de nieuwe Netflix-serie Clickbait.

Tony Ayres (The Slap en Glitch, foto) is de bedenker van de nieuwste serie besteld door Netflix. Hij zal samen met super-producent David Heyman (The Capture) gaan werken aan Clickbait, de serie die de manieren onderzoekt waarop onze meest gevaarlijke en ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van sociale media, en onthult de steeds groter wordende breuken die we zien tussen onze virtuele en echte persoonlijkheden.Ayres zal gaan dienen als showrunner en uitvoerend producent voor deze karakter-gebaseerde serie. Christian White is mede-bedenker, coproducent en schrijver. Brad Anderson (The Sinner) regisseren. Het filmen zal plaats vinden in Melbourne en dat is de eerste keer dat een Netflix originele serie in Victoria, Australië gemaakt zal worden.

Ayres vertelde: "We zijn allemaal heel blij dat we met Netflix kunnen samenwerken aan een passieproject waarvan we hopen dat het een echt wereldwijd bereik en impact zal hebben. We zijn even blij om deze Amerikaanse show in Melbourne te produceren. Het is een kans om het internationale niveau van Australisch talent zowel voor als achter de camera te laten zien."
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Gisteren, 11:00
De Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) van Freeform brengt het verhaal over de stad Bristol Cove, die geobsedeerd is door zeemeerminnen die volgens een legende in een oud huis woonden.
Gisteren, 10:00
Freeform heeft bekend gemaakt dat de thrillerserie Last Summer in productie is gegaan, nadat er een succesvolle pilot was gemaakt.
Gisteren, 09:00
Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
zaterdag, 14:00