Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC en ITV slaan handen ineen voor dramaserie Quiz

Quiz vertelt het verhaal over het valsspeel schandaal in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire?

Quiz vertelt het verhaal van Charles Ingram, een voormalig Britse majoor in het leger, die een schandaal veroorzaakte in het begin van de jaren 00, toen er ontdekt werd dat hij had vals gespeeld om 1 miljoen Britse pond te winnen in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire? De serie laat zien hoe Ingram, zijn vrouw Diana en een medeplichtige – Tecwen Whittock – die in het publiek zat, weg kwamen met een valsspeel-actie, voordat ze gesnapt en berecht werden.Mattew Macfadyen (Succession, foto), Michael Sheen (Good Omens) en Sian Clifford (Fleabag) spelen de hoofdrol in de nieuwe serie. Macfadyen zal de rol spelen van Ingram, Sheen zal in de huid kruipen van presentator Chriss Tarrant en Clifford gaat Diana Ingram een gezicht geven. Ook Mark Bonnar (Catasprophe), Helen McCrory (Peaky Blinders), Michael Jibson en Aisling Bea (This Way Up) zullen rollen spelen in Quiz.

Wanneer de driedelige serie in première zal gaan bij AMC en ITV is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.
Gisteren, 12:00
The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.
Gisteren, 11:00
Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.
Gisteren, 10:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.
Gisteren, 09:00
In januari start het driedelige finaleseizoen van de politieserie Smeris bij BNNVARA op NPO 3.
vrijdag, 14:00
The Marvelous Mrs. Maisel kan rekenen op een vierde seizoen bij Amazon Prime Video. Dat is gisteren bekend gemaakt.
vrijdag, 12:00