Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC en ITV slaan handen ineen voor dramaserie Quiz

Quiz vertelt het verhaal over het valsspeel schandaal in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire?

Quiz vertelt het verhaal van Charles Ingram, een voormalig Britse majoor in het leger, die een schandaal veroorzaakte in het begin van de jaren 00, toen er ontdekt werd dat hij had vals gespeeld om 1 miljoen Britse pond te winnen in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire? De serie laat zien hoe Ingram, zijn vrouw Diana en een medeplichtige – Tecwen Whittock – die in het publiek zat, weg kwamen met een valsspeel-actie, voordat ze gesnapt en berecht werden.Mattew Macfadyen (Succession, foto), Michael Sheen (Good Omens) en Sian Clifford (Fleabag) spelen de hoofdrol in de nieuwe serie. Macfadyen zal de rol spelen van Ingram, Sheen zal in de huid kruipen van presentator Chriss Tarrant en Clifford gaat Diana Ingram een gezicht geven. Ook Mark Bonnar (Catasprophe), Helen McCrory (Peaky Blinders), Michael Jibson en Aisling Bea (This Way Up) zullen rollen spelen in Quiz.

Wanneer de driedelige serie in première zal gaan bij AMC en ITV is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Saved by the Bell is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie was vier seizoenen te zien, van 1989 tot 1993. NBC werkt aan een remake.
Vandaag, 09:00
Amazon Studios heeft aangekondigd dat The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasieromans van J.R.R Tolkien, gefilmd gaat worden in Nieuw-Zeeland.
Gisteren, 14:00
3
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse zender Starz werkt aan de productie van het derde seizoen van American Gods. De serie is hier te zien bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Het lijkt erop dat Netflix binnenkort de uitermate populaire en langlopende animatieserie South Park voor de Nederlandse fans gaat streamen.
Gisteren, 11:04
1
Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.
Gisteren, 10:00
1