Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC en ITV slaan handen ineen voor dramaserie Quiz

Quiz vertelt het verhaal over het valsspeel schandaal in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire?

Quiz vertelt het verhaal van Charles Ingram, een voormalig Britse majoor in het leger, die een schandaal veroorzaakte in het begin van de jaren 00, toen er ontdekt werd dat hij had vals gespeeld om 1 miljoen Britse pond te winnen in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire? De serie laat zien hoe Ingram, zijn vrouw Diana en een medeplichtige – Tecwen Whittock – die in het publiek zat, weg kwamen met een valsspeel-actie, voordat ze gesnapt en berecht werden.Mattew Macfadyen (Succession, foto), Michael Sheen (Good Omens) en Sian Clifford (Fleabag) spelen de hoofdrol in de nieuwe serie. Macfadyen zal de rol spelen van Ingram, Sheen zal in de huid kruipen van presentator Chriss Tarrant en Clifford gaat Diana Ingram een gezicht geven. Ook Mark Bonnar (Catasprophe), Helen McCrory (Peaky Blinders), Michael Jibson en Aisling Bea (This Way Up) zullen rollen spelen in Quiz.

Wanneer de driedelige serie in première zal gaan bij AMC en ITV is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
Gisteren, 12:57
FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Gisteren, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
vrijdag, 09:00
1