Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC en ITV slaan handen ineen voor dramaserie Quiz

Quiz vertelt het verhaal over het valsspeel schandaal in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire?

Quiz vertelt het verhaal van Charles Ingram, een voormalig Britse majoor in het leger, die een schandaal veroorzaakte in het begin van de jaren 00, toen er ontdekt werd dat hij had vals gespeeld om 1 miljoen Britse pond te winnen in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire? De serie laat zien hoe Ingram, zijn vrouw Diana en een medeplichtige – Tecwen Whittock – die in het publiek zat, weg kwamen met een valsspeel-actie, voordat ze gesnapt en berecht werden.Mattew Macfadyen (Succession, foto), Michael Sheen (Good Omens) en Sian Clifford (Fleabag) spelen de hoofdrol in de nieuwe serie. Macfadyen zal de rol spelen van Ingram, Sheen zal in de huid kruipen van presentator Chriss Tarrant en Clifford gaat Diana Ingram een gezicht geven. Ook Mark Bonnar (Catasprophe), Helen McCrory (Peaky Blinders), Michael Jibson en Aisling Bea (This Way Up) zullen rollen spelen in Quiz.

Wanneer de driedelige serie in première zal gaan bij AMC en ITV is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Vandaag, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Vandaag, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6