Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC en ITV slaan handen ineen voor dramaserie Quiz

Quiz vertelt het verhaal over het valsspeel schandaal in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire?

Quiz vertelt het verhaal van Charles Ingram, een voormalig Britse majoor in het leger, die een schandaal veroorzaakte in het begin van de jaren 00, toen er ontdekt werd dat hij had vals gespeeld om 1 miljoen Britse pond te winnen in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire? De serie laat zien hoe Ingram, zijn vrouw Diana en een medeplichtige – Tecwen Whittock – die in het publiek zat, weg kwamen met een valsspeel-actie, voordat ze gesnapt en berecht werden.Mattew Macfadyen (Succession, foto), Michael Sheen (Good Omens) en Sian Clifford (Fleabag) spelen de hoofdrol in de nieuwe serie. Macfadyen zal de rol spelen van Ingram, Sheen zal in de huid kruipen van presentator Chriss Tarrant en Clifford gaat Diana Ingram een gezicht geven. Ook Mark Bonnar (Catasprophe), Helen McCrory (Peaky Blinders), Michael Jibson en Aisling Bea (This Way Up) zullen rollen spelen in Quiz.

Wanneer de driedelige serie in première zal gaan bij AMC en ITV is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2