Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt serie Ginny & Georgia

Netflix heeft de nieuwe serie Ginny & Georgia besteld. De serie wordt gemaakt door Debra J. Fisher (Criminal Minds) en Sarah Lampert.

Het is een serie over een moeder en dochter, met Antonia Gentry in de rol van Ginny en Brianne Howey als Georgia. De productie is gestart in Toronto, Canada en de serie zal in 2020 te zien zijn.

Anya Adams regisseert de eerste twee afleveringen. De dramaserie krijgt in totaal tien afleveringen van een uur. De serie volgt de angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller, die zich vaak volwassener voelt dan haar dertig jaar oude moeder, Georgia Miller. Die wil zich vestigen in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze nog nooit hebben gehad ... een normaal leven. Voor Ginny betekent dat naar een prestigieuze school gaan, stijgende populariteit en gecompliceerde liefdesbelangen. Maar haar verleden in Georgiƫ bedreigt haar nieuwe manier van leven.


Brianne Howey

Sarah Lampert schreef het script voor Madica Productions. De onafhankelijke tv-studio Dynamic Television produceert de serie voor Netflix.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00