Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt serie Ginny & Georgia

Netflix heeft de nieuwe serie Ginny & Georgia besteld. De serie wordt gemaakt door Debra J. Fisher (Criminal Minds) en Sarah Lampert.

Het is een serie over een moeder en dochter, met Antonia Gentry in de rol van Ginny en Brianne Howey als Georgia. De productie is gestart in Toronto, Canada en de serie zal in 2020 te zien zijn.

Anya Adams regisseert de eerste twee afleveringen. De dramaserie krijgt in totaal tien afleveringen van een uur. De serie volgt de angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller, die zich vaak volwassener voelt dan haar dertig jaar oude moeder, Georgia Miller. Die wil zich vestigen in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze nog nooit hebben gehad ... een normaal leven. Voor Ginny betekent dat naar een prestigieuze school gaan, stijgende populariteit en gecompliceerde liefdesbelangen. Maar haar verleden in Georgiƫ bedreigt haar nieuwe manier van leven.


Brianne Howey

Sarah Lampert schreef het script voor Madica Productions. De onafhankelijke tv-studio Dynamic Television produceert de serie voor Netflix.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe serie The I-Land is vanaf 12 september te zien bij Netflix. Er is inmiddels een trailer gelanceerd.
Vandaag, 10:00
Apple gaat zijn streamingdienst Apple TV+ met series en films in november beschikbaar maken. Het bedrijf wil gebruikers een bedrag van 9,99 dollar per maand vragen, schrijft Bloomberg.
Vandaag, 09:00
De Canadese acteur Juan Riedinger heeft een terugkerende rol gekregen in Riverdale. Hij zal Dodger gaan spelen, de aartsvijand van Archie.
Gisteren, 17:00
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.
Gisteren, 14:00