Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt serie Ginny & Georgia

Netflix bestelt serie Ginny & Georgia

Netflix heeft de nieuwe serie Ginny & Georgia besteld. De serie wordt gemaakt door Debra J. Fisher (Criminal Minds) en Sarah Lampert.
Het is een serie over een moeder en dochter, met Antonia Gentry in de rol van Ginny en Brianne Howey als Georgia. De productie is gestart in Toronto, Canada en de serie zal in 2020 te zien zijn.

Anya Adams regisseert de eerste twee afleveringen. De dramaserie krijgt in totaal tien afleveringen van een uur. De serie volgt de angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller, die zich vaak volwassener voelt dan haar dertig jaar oude moeder, Georgia Miller. Die wil zich vestigen in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze nog nooit hebben gehad ... een normaal leven. Voor Ginny betekent dat naar een prestigieuze school gaan, stijgende populariteit en gecompliceerde liefdesbelangen. Maar haar verleden in Georgië bedreigt haar nieuwe manier van leven.


Brianne Howey

Sarah Lampert schreef het script voor Madica Productions. De onafhankelijke tv-studio Dynamic Television produceert de serie voor Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten