Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO Max en BBC werken aan komedieserie Starstruck

De nieuwe steamingdienst HBO Max en de BBC hebben de zesdelige komedieserie Starstruck aangekondigd.

De Britse serie volgt Rose (Rose Matafeo), een millennial in Londen. Zij heeft twee mislukte banen achter de rug en blijkt per ongeluk de nacht te hebben doorgebracht met een filmster. Starstruck is binnenkort te zien op BBC Three in het Verenigd Koninkrijk en op HBO Max in de VS. Een premièredatum is nog niet aangekondigd.

"Op het moment dat we kennis maakten met Rose en het project Starstruck, wisten we dat we iets speciaals hadden", aldus Sarah Aubrey, programmaleider bij HBO Max. "Ze is een originele, cultuurgerichte maker waarmee we graag samenwerken bij HBO Max en we kijken uit naar een langdurig partnerschap."


Rose Matafeo

Rose Matafeo is een cabaretière en actrice die tijdens de Edinburgh Comedy Awards 2018 de Best Comedy Show-prijs won voor haar solo-show Horndog, die uitverkochte uitvoeringen over de hele wereld heeft gehad.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple gaat zijn streamingdienst Apple TV+ met series en films in november beschikbaar maken. Het bedrijf wil gebruikers een bedrag van 9,99 dollar per maand vragen, schrijft Bloomberg.
Vandaag, 09:00
De Canadese acteur Juan Riedinger heeft een terugkerende rol gekregen in Riverdale. Hij zal Dodger gaan spelen, de aartsvijand van Archie.
Gisteren, 17:00
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.
Gisteren, 14:00
Wat heeft de nieuwste superheldenserie Raising Dion van Netflix voor de kijker in petto?
Gisteren, 13:00