Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO Max en BBC werken aan komedieserie Starstruck

De nieuwe steamingdienst HBO Max en de BBC hebben de zesdelige komedieserie Starstruck aangekondigd.

De Britse serie volgt Rose (Rose Matafeo), een millennial in Londen. Zij heeft twee mislukte banen achter de rug en blijkt per ongeluk de nacht te hebben doorgebracht met een filmster. Starstruck is binnenkort te zien op BBC Three in het Verenigd Koninkrijk en op HBO Max in de VS. Een premièredatum is nog niet aangekondigd.

"Op het moment dat we kennis maakten met Rose en het project Starstruck, wisten we dat we iets speciaals hadden", aldus Sarah Aubrey, programmaleider bij HBO Max. "Ze is een originele, cultuurgerichte maker waarmee we graag samenwerken bij HBO Max en we kijken uit naar een langdurig partnerschap."


Rose Matafeo

Rose Matafeo is een cabaretière en actrice die tijdens de Edinburgh Comedy Awards 2018 de Best Comedy Show-prijs won voor haar solo-show Horndog, die uitverkochte uitvoeringen over de hele wereld heeft gehad.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00