Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon laat horror-komedieserie Truth Seekers maken

Amazon komt binnenkort met de horror-komedieserie Truth Seekers. De serie, met in de hoofdrol Gus (Nick Frost) en Dave (Simon Pegg), gaat over een team ghost hunters dat paranormale plekken in het Verenigd Koninkrijk bezoekt.

Tijdens hun zoektocht worden hun bovennatuurlijke ervaringen steeds angstaanjagender en ontdekken ze een samenzwering die rampzalig kan uitpakken voor de mensheid. De parttime paranormale onderzoekers werken samen om spookwaarnemingen in het Verenigd Koninkrijk te ontdekken en te filmen en hun avonturen te delen op een online kanaal.


Simon Pegg

Truth Seekers speelt zich af in een mysterieuze wereld vol angst en onzichtbare monsters, en is soms humoristisch en dan weer angstaanjagend. Simon Pegg: "Nick en ik zijn verheugd dat Truth Seekers een thuis heeft gevonden bij Amazon Prime Video. We kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken en iets heel speciaals te creëren."

Truth Seekers is mede geschreven door Simon Pegg, Nick Frost, Nat Saunders en James Serafinowicz. Verdere details, waaronder casting en lanceringsdatum, worden binnenkort bekendgemaakt. De opnames starten in september. De serie zal bestaan uit acht afleveringen van een halfuur.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00