Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon laat horror-komedieserie Truth Seekers maken

Amazon laat horror-komedieserie Truth Seekers maken

Amazon komt binnenkort met de horror-komedieserie Truth Seekers. De serie, met in de hoofdrol Gus (Nick Frost) en Dave (Simon Pegg), gaat over een team ghost hunters dat paranormale plekken in het Verenigd Koninkrijk bezoekt.
Tijdens hun zoektocht worden hun bovennatuurlijke ervaringen steeds angstaanjagender en ontdekken ze een samenzwering die rampzalig kan uitpakken voor de mensheid. De parttime paranormale onderzoekers werken samen om spookwaarnemingen in het Verenigd Koninkrijk te ontdekken en te filmen en hun avonturen te delen op een online kanaal.


Simon Pegg

Truth Seekers speelt zich af in een mysterieuze wereld vol angst en onzichtbare monsters, en is soms humoristisch en dan weer angstaanjagend. Simon Pegg: "Nick en ik zijn verheugd dat Truth Seekers een thuis heeft gevonden bij Amazon Prime Video. We kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken en iets heel speciaals te creëren."
 
Truth Seekers is mede geschreven door Simon Pegg, Nick Frost, Nat Saunders en James Serafinowicz. Verdere details, waaronder casting en lanceringsdatum, worden binnenkort bekendgemaakt. De opnames starten in september. De serie zal bestaan uit acht afleveringen van een halfuur.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten