Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe serie Gina & Chantal online te zien op VTM GO

Nieuwe serie Gina & Chantal online te zien op VTM GO

Het gratis onlineplatform VTM GO bestaat nu vier maanden en boekt goede resultaten. Dat succes wordt gevierd met een cadeau voor de online kijkers. Sinds 1 augustus worden op het platform de eerste twee afleveringen aangeboden van Gina & Chantal.
Dat is een nieuwe fictiereeks met Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Tania Kloek en Joke de Bruyn. In augustus zullen elke donderdag twee nieuwe afleveringen volgen zodat de serie helemaal online te zien is voordat deze dit najaar bij VTM wordt uitgezonden. Gina & Chantal speelt zich af in een villawijk in Noord-Limburg. Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens kruipt in de huid van haar cynische poetsvrouw Chantal. Samen worden de vrouwen meegesleurd in een mysterie dat een hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op de levens van beide dames, en op dat van Nicky (Joke de Bruyn) en Eve (Tania Kloek), de beste vriendinnen van Gina.

Video on youtube


DPG Media lanceerde VTM GO in april als nieuw online platform voor series en films. Het unieke is dat elke gebruiker uit het aanbod van meer dan 200 series en 40 films een gepersonaliseerde selectie krijgt op basis van het eigen kijkgedrag. Sinds de start van VTM GO zijn er al 489.866 unieke gebruikers. De dienst is ook in Nederland te gebruiken. Een klein aantal series is echter wegens de rechten niet af te spelen in Nederland. VTM GO is geheel gratis en haalt zijn inkomsten uit reclamespots.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten