Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BNNVARA bevestigt komst dramaserie Dertigers

BNNVARA zal een nieuwe dramaserie uitzenden, gebaseerd op de Vlaamse hit Dertigers. Wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

De Vlaamse, fictieve serie gaat over zes vrienden (allemaal dertig jaar of ouder) in Antwerpen, die afscheid nemen van het losse leven als twintiger en geconfronteerd worden met volwassen problemen. De serie is sinds januari van dit jaar te zien op de Belgische zender Eén. Het eerste seizoen bestond uit 24 afleveringen en trok gemiddeld om en nabij 500.000 kijkers. Een tweede seizoen is op dit moment in de maak.

8037 Dertigers

De woordvoerster van BNNVARA laat weten dat de Nederlandse versie een bewerking van het Vlaamse origineel wordt. Woensdagavond meldde RTL Boulevard dat de serie zal worden uitgezonden in het huidige tijdslot van Pauw en Jinek, maar dat kan de woordvoerster niet bevestigen. De twee talkshows zouden volgens het actualiteitenprogramma van RTL eerder op de avond worden uitgezonden.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Vandaag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1