Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BNNVARA bevestigt komst dramaserie Dertigers

BNNVARA zal een nieuwe dramaserie uitzenden, gebaseerd op de Vlaamse hit Dertigers. Wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

De Vlaamse, fictieve serie gaat over zes vrienden (allemaal dertig jaar of ouder) in Antwerpen, die afscheid nemen van het losse leven als twintiger en geconfronteerd worden met volwassen problemen. De serie is sinds januari van dit jaar te zien op de Belgische zender Eén. Het eerste seizoen bestond uit 24 afleveringen en trok gemiddeld om en nabij 500.000 kijkers. Een tweede seizoen is op dit moment in de maak.

8037 Dertigers

De woordvoerster van BNNVARA laat weten dat de Nederlandse versie een bewerking van het Vlaamse origineel wordt. Woensdagavond meldde RTL Boulevard dat de serie zal worden uitgezonden in het huidige tijdslot van Pauw en Jinek, maar dat kan de woordvoerster niet bevestigen. De twee talkshows zouden volgens het actualiteitenprogramma van RTL eerder op de avond worden uitgezonden.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Vandaag, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00