Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Belgische regisseur aan de slag voor Netflix en BBC

De Belgische regisseur Hans Herbots gaat in zee met Netflix en de BBC. Hij zal namelijk de laatste vier afleveringen van The Serpent regisseren.

The Serpent vertelt in acht afleveringen het verhaal van seriemoordenaar Charles Sobhraj (Tahar Rahim) die in de jaren zeventig meer dan twintig westerse toeristen vermoordde in India, Thailand en Nepal. De eerste vier afleveringen van de serie worden geregisseerd door de Britse regisseur Tom Shankland. Nadien neemt Herbots het van hem over voor de vier resterende afleveringen.


Hans Herbots tijdens een filmfestival

Hans Herbots is vooral bekend door de serie Als De Dijken Breken (2016), in Nederland vertoond door de EO en in België bij de zender Eén. Het is nog niet bekend wanneer de BBC en Netflix de serie The Serpent gaan vertonen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.
Vandaag, 16:00
1
Jack Cutmore-Scott speelt de hoofdrol in de pilot van Jury Duty van CBS, een komedie over een groep juryleden die het maar niet eens met elkaar worden.
Vandaag, 15:30
De Amerikaanse zender NBC gaat een pilot maken van de dramaserie La Brea. Het is een project van schrijver David Appelbaum (The Enemy Within), Keshet Studios en Universal Television.
Vandaag, 15:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Het derde seizoen gaat in maart van start.
Vandaag, 14:30
4
Netflix komt in maart met de thrillerserie Freud. Het is de eerste Oostenrijkse Netflix Original en de serie draait om de psychoanalyticus Sigmund Freud.
Vandaag, 14:00
Paradise Lost (2020) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Spectrum. De serie gaat in april van start.
Vandaag, 13:00