Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in Netflix-serie Bridgerton

Meer bekend over acteurs in Netflix-serie Bridgerton

De nieuwe dramaserie Bridgerton bestaat uit acht afleveringen van een uur en verschijnt in 2020 bij Netflix.
Bridgerton is gebaseerd op de succesvolle romans van Julia Quinn. De serie speelt zich af in de aantrekkelijke, weelderige en competitieve wereld van de high society van Regency London. Van de glinsterende balzalen van Mayfair tot de aristocratische paleizen van Park Lane. In de serie volgen we de machtige Bridgerton-familie in een wereld vol ingewikkelde regels en dramatische machtspelletjes. De familie bestaat uit acht geestige, gedurfde en slimme broers en zussen die door zich een weg door de ‘upper class’ moeten banen in een zoektocht naar romantiek, avontuur en liefde.

De serie wordt geregisseerd door Julia Anne Robinson (The Good Place) en geproduceerd door Chris Van Dusen, Shonda Rhimes en Betsy Beers.


Claudia Jessie

Netflix heeft inmiddels de cast bekendgemaakt. Daarin zien we bekende namen als Luke Thompson, Will Tilston, Florence Hunt, Ruby Stokes, Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie, Ruth Gemmell, Ben Miller, Bessie Carter, Harriet Cains, Julie Andrews en Polly Walker.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten