Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in augustus 2019

BH90210, Our Boys, Why Women Kill, The Dark Crystal: Age of Resistance of Carnival Row, welke van deze of andere nieuwe series ga jij kijken in augustus?
Net als in juli hebben we alle* nieuwe series die in augustus 2019 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

We Were Tomorrow

Te zien vanaf: Donderdag 1 augustus bij Syfy.
Het verhaal: Navigerend door drie levens, proberen Evelyn en Noah, de waarheid over hun lotsbestemming te achterhalen met Warrick en Siena, echter hun pogingen om de stervende wereld te ontvluchten, wordt gecompliceerd wanneer Kaïn, een onsterfelijke, besluit om ze op te jagen.
De cast: Thomas Davenport, Jason Wilder , Tessa James, Gyton Grantley, Alicia Banit en Madeleine Kennedy.
Genre: Bovennatuurlijk

This Is Football

Te zien vanaf: Vrijdag 2 augustus bij Amazon.
Het verhaal: Deze zesdelige serie duikt aan de hand van universele thema’s in de meest populaire sport ter wereld die miljarden mensen met elkaar verbindt: voetbal. De serie kijkt naar het unieke fenomeen dat miljarden mensen uit alle hoeken van de wereld verzamelt en verenigt. In de afleveringen worden universele thema’s verkend, waaronder verlossing, geloof, kans, liefde en trots.
Genre: Sport documentaire
Video on youtube


Flip It Like Disick

Te zien vanaf: Zondag 4 augustus bij E!.
Het verhaal: Scott Disick zal zich voor de serie namelijk storten op de woningmarkt. In Flip It Like Disick zal hij samen met zijn team dure huizen kopen, opknappen en weer verkopen.
Presentatie: Scott Disick
Genre: Huis en Tuin

BH90210

Te zien vanaf: Woensdag 7 augustus bij FOX.
Het verhaal: Ze zijn ieder hun eigen weg gegaan sinds de originele serie negentien jaar gelden. De cast van Beverly Hills 90210 herenigt zich wanneer één van hen een suggestie doet om de serie nieuw leven in te blazen.
De cast: Jason Priesley, Shannen Doherthy, Jennie Garth, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Tori Spelling en Ian Ziering.
Genre: Drama
Video on youtube


Hypnotize Me

Te zien vanaf: Woensdag 7 augustus bij The CW.
Het verhaal: De deelnemers wordt gevraagd om simpele dagelijkse taken te doen, van het afwerken van een taart tot het maken van een schilderij, nadat ze zijn gehypnotiseerd.
Presentatie: Taye Diggs.
Genre: Spelprogramma

Wu Assassins

Te zien vanaf: Donderdag 8 augustus bij Netflix.
Het verhaal: Wu Assassins is een misdaadserie vol martial arts en bovennatuurlijke elementen. Het verhaal speelt zich af in de wijk Chinatown in San Francisco. Acteur Iko Uwais (The Raid, Star Wars) speelt de laatste 'Wu Assassin' die uitverkoren wordt om de macht van een oude clan terug te winnen.
De cast: Iko Uwais en Katheryn Winnick
Genre: Actie
Video on youtube


Two Sentence Horror Story (2019)

Te zien vanaf: Donderdag 8 augustus bij The CW.
Het verhaal: Two Sentence Horror Story (2019) bevat hedendaagse verhalen over horror en geesten voor het diverse en digitale tijdperk. Geïnspireerd door de virale fanfictie van horrorverhalen met twee zinnen, haalt de bloemlezingreeks de universele oerangsten aan, gefilterd door de angsten van de meest verbonden en raciaal diverse generatie. Ondanks duizelingwekkende vooruitgang in technologie, ongelijkheid, sociale vooruitgang en aantasting van het milieu ... zijn de dingen die ons achtervolgen nog steeds hetzelfde.
De cast: Nicole Kang, Jim Parrack, Aleyse Shannon, Greta Quispe, Wai Ching Ho en Kate Jennings.
Genre: Horror
Video on youtube


This Way Up

Te zien vanaf:Dinderdag 8 augustus bij Channel 4.
Het verhaal: Een jonge vrouw brengt haar leven weer op orde na een zenuwinzinking.
De cast: Aisling Bea, Sharon Horgan, Aasif Mandvi, Tobias Menziez, Indira Varma en Chris Geere.
Genre: Komedie
Video on youtube


Our Boys

Te zien vanaf: Maandag 12 augustus bij HBO.
Het verhaal: In de zomer van 2014 worden drie joodse tieners gekidnapt en vermoord door Hamas-militanten. Israël is geschokt, geschokt en woedend. Twee dagen later wordt het verbrande lichaam van een Palestijnse tiener uit Oost-Jeruzalem gevonden in een bos aan de westelijke rand van de stad. In de daaropvolgende dagen onderzoekt een agent van de interne terreurgroep van de Shin Bet de moord, terwijl de ouders van de vermoorde tiener hun lange en gekwelde reis beginnen naar gerechtigheid en troost. Gefilmd in Israël, zijn onze jongens gebaseerd op de ware gebeurtenissen die hebben geleid tot het uitbreken van de oorlog in Gaza. De serie volgt het onderzoek naar de moord op Muhammad Abu Khdeir en vertelt het verhaal van alle betrokkenen, zowel joden als Arabieren, wier leven voor altijd door deze gebeurtenissen werd veranderd.
Genre: Miniserie
Video on youtube


David Makes Man

Te zien vanaf: Woensdag 14 augustus bij OWN.
Het verhaal: Een jong wonderkind dat in Florida woont, zoekt een uitweg uit zijn arme wijk.
De cast: Akili McDowell, Phylicia Rashad, Alana Arenas, Ade Chike Torbert en Jimel Atkins.
Genre: Drama
Video on youtube


Why Women Kill

Te zien vanaf: Donderdag 15 augustus bij CBS All Access.
Het verhaal: Drie vrouwen die in drie verschillende decennia leven: een huisvrouw in de jaren '60, een socialite in de jaren '80 en een advocaat in 2018, gaan om met ontrouw in hun huwelijken.
De cast: Lucy Liu, Ginnifer Goodwin, Kirby Howell-Baptiste en Alexandra Daddario.
Genre: Drama
Video on youtube


The Righteous Gemstones

Te zien vanaf: Zondag 18 augustus bij HBO.
Het verhaal: Het verhaal van de wereldberoemde Gemstone televangeliefamilie, die een lange traditie van afwijkend gedrag, hebzucht en liefdadigheidswerk heeft, alles in de naam van de Heer Jezus Christus.
De cast: John Goodman, Danny McBride, Adam Devine en Edi Patterson.
Genre: Komedie
Video on youtube


Brassic

Te zien vanaf: Donderdag 22 augustus bij Sky1.
Het verhaal: Brassic volgt Vinnie, een man uit het noorden van Engeland met een bipolaire stoornis en zijn beste vriend Dylan en zijn vriendin Erin, die uit de stad weg wil. Dylan staat voor de onmogelijke beslissing tussen een nieuwe start met de liefde van zijn leven of achterblijven met zijn onafscheidelijke bende vriendjes waar hij niet zonder kan.
De cast: Joseph Gilgun, Steven Hartley, Damien Molony en Michelle Keegan.
Genre: Dramedy
Video on youtube


On Becoming A God In Central Florida

Te zien vanaf: Zondag 25 augustus bij Showtime.
Het verhaal: On Becoming A God In Central Florida speelt zich af in de buurt van Orlando in de vroege jaren negentig. Het richt zich op Krystal Gill, een medewerker van het waterpark met een minimumloon, die uiteindelijk haar weg zal banen naar de ranglijst van Founders American Merchandise: het cultische, vlaggen zwaaiende piramidespel met miljarden dollars dat haar familie zal ruïneren.
De cast: Kirsten Dunst
Genre: Komedie
Video on youtube


Lingo (2019)

Te zien vanaf: Maandag 26 augustus bij SBS 6.
Het verhaal: Het tv-spelletje Lingo maakt een comeback. Vanaf het najaar is het woordspelletje te zien.
De presentator: Jan Versteegh
Genre: Spelprogramma

The Dark Crystal: Age of Resistance

Te zien vanaf: Vrijdag 30 augustus bij Netflix.
Het verhaal: De wereld van Thra is stervende. De Crystal of Truth ligt in het hart van Thra, een bron van ongekende kracht. Maar deze is beschadigd, gecorrumpeerd door de kwaadaardige Skeksis, en een ziekte verspreidt zich over het land. Wanneer drie Gelfling de gruwelijke waarheid achter de macht van de Skeksis ontdekken, ontvouwt zich een avontuur. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint.
De stemmencast: Awkwafina, Caitriona Balfe, Helena Boham Carter, Charlie Condou en Harris Dickinson.
Genre: Fantasy
Video on youtube


Heder

Te zien vanaf: Vrijdag 30 augustus bij Discovery Channel (SE).
Het verhaal: Heder is de naam van een advocatenkantoor onder leiding van vier vrouwelijke partners en oude vrienden, op een missie om de wereld een betere plek te maken voor vrouwen, slachtoffers van geweld. Onverklaarbare en enge dingen beginnen te gebeuren met de hardwerkende advocaten, elk op een andere manier gecontacteerd door een onbekende persoon. Grof seksuele afbeeldingen worden verzonden, het kantoor wordt vernield en het lijkt erop dat de bedreigingen komen van een krachtige kracht uit de criminele onderwereld. De Zweedse thriller-serie Honor (Heder) is het brein van actrices, co-creators en exec-producers Sofia Helin, Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius en Anja Lundqvist.
De cast: Sofia Helin, Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius en Eva Röse.
Genre: Misdaad
Video on youtube


Carnival Row

Te zien vanaf: Vrijdag 30 augustus bij Amazon.
Het verhaal: Carnival Row speelt zich af in een oude Victoriaanse wereld, waarin mythologische wezens door de mensheid onderdrukt worden. Ondanks alle intolerantie laat detective Rycroft Philostrate zich in met een fee genaamd Vignette Stonemoss. Philostrate onderzoekt een reeks moorden die een oorlog zouden kunnen ontketenen, terwijl Stonemoss een groot geheim bewaart.
De cast: Cara Delevingne, Orlando Bloom, David Gyasi, Karla Crome, Indira Varma en Tamzin Merchant.
Genre: Fantasy
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Olga2000
Olga2000 31 juli 2019, 12:30
Carnival row, WU assassins, dark cristal en our boys

Dat lijkt mij ook genoeg voor aug/sept gezien sommige series eind augustus uitkomen. Vooral van Carnival row heb ik hoge verwachtingen.
Log in om een reactie achter te laten