Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marvel maakt vijf series voor Disney+

Marvel maakt vijf series voor Disney+

Marvel-baas Kevin Feige heeft zes films en vijf series onthuld die de komende jaren Phase 4, oftewel 'fase 4' van het Marvel Cinematic Universe (MCU) inluiden.
Marvel Studios komt met een animatieserie en vier televisieseries met acteurs, allen te zien bij de streamingdienst Disney+. In de herfst van 2020 moet televisieserie The Falcon and the Winter Soldier uitkomen. Liefhebbers van WandaVision meten wachten tot de lente van 2021. In de lente van datzelfde jaar moet ook televisieserie Loki uitkomen. Loki gaat een stap terug in de tijd en de serie afleveringen laten zien wat Thor-schurk Loki doet voorafgaand aan de gebeurtenissen die leiden tot Avengers: Endgame.


Loki-acteur Tom Hiddleston

In de zomer van 2021 brengt Marvel haar eerste animatieserie naar buiten met als titel: What If…?. Volgens Feige springt Marvel daarmee in een gat dat zijn bedrijf nog niet heeft benut. Een groot deel van de cast uit eerdere succesvolle superheldenfilms neemt deel aan de serie. Zij spreken de stemmen in.

De filmmaatschappij bevestigde ook voor het eerst dat er een televisieserie komt over Avengers-held Hawkeye. De eerste afleveringen zijn te zien in de herfst van 2021 op de streamingdienst van Disney. De afleveringen gaan in op het alter ego van Francis ‘Clint’ Barton, genaamd Ronin, waarin hij niet zijn boog maar katana's (zwaarden) gebruikt.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

maussie00
maussie00 21 juli 2019, 19:17
Waarom staat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings erbij? Dat is een film.
maussie00
maussie00 21 juli 2019, 19:26
WandaVision, is de serie.
Mandy1966
Mandy1966 21 juli 2019, 19:30
Kan zijn dat de schrijver heeft gedacht dat dat ook een serie was, ik zal de zin verwijderen.
xlucasverbunt
xlucasverbunt 22 juli 2019, 15:00
'Loki' speelt zich niet af voorafgaand aan de gebeurtenissen van Endgame. De serie volgt Loki in een alternatieve tijdlijn die in Endgame wordt gemaakt als hij ontsnapt met de Tesseract.
Toon spoiler
Log in om een reactie achter te laten