Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC en Netflix werken aan dramaserie The Serpent

De BBC gaat samen met Netflix een nieuwe dramaserie maken over een massamoordenaar.

De serie, getiteld The Serpent, gaat over Charles Sobhraj die in de jaren 70 aasde op jonge westerse reizigers in India, Thailand en Nepal. Het waargebeurde verhaal bestaat uit acht afleveringen. Tahar Rahim (The Looming Tower) speelt de hoofdrol en is hier zeer blij mee. “Ik droom al van deze rol sinds ik een boek over deze massamoordenaar op mijn zeventiende heb gelezen.”


Tahar Rahim

Sobhraj pleegt talloze moorden en weet vaak op miraculeuze wijze uit handen van de autoriteiten te blijven. De Nederlander Herman Knippenberg, werkzaam op de Nederlandse ambassade in Bangkok, bijt zich vast in de zaak en probeert 'het serpent' achter de tralies te krijgen.

De serie wordt geschreven door Richard Warlow en Toby Finlay. Zij schreven eerder de Britse televisieserie Ripper Street. Tom Shankland (The Missing) tekent voor de regie. Het is nog niet bekend wanneer de serie zal verschijnen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1
In december staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 23 tot en met 29 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 48.
Gisteren, 09:00