Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nicole Kidman maakt serie over Nederlands forensisch echtpaar

Nicole Kidman maakt serie over Nederlands forensisch echtpaar

Filmster Nicole Kidman gaat de Amerikaanse serie Crime Farm produceren, die is gebaseerd op de levens van de Nederlandse forensisch deskundigen Richard en Selma Eikelenboom.
Het echtpaar is ook betrokken bij de realisatie van het project van Warner Media. Met de serie Crime Farm heeft Nicole Kidman volgens Variety een psychoseksueel liefdesdrama vol spanning en geweld voor ogen. Alles draait daarin om een echtpaar dat voortdurend is verwikkeld in onderzoeken naar de beruchtste moordenaars ter wereld.

De jacht op gevaarlijke psychopaten vergt niet alleen het uiterste van hun kennis en kunde, maar ook van hun huwelijk. “Dat laatste valt in werkelijkheid wel mee”, laten de twee weten. Het echtpaar woont tegenwoordig het grootste deel van de tijd in Denver, Colorado (Verenigde Staten) waar zij een tweede laboratorium hebben.

“Maar het is absoluut waar dat bij ons alles is gefocust op het oplossen van ernstige misdrijven.” Zij runden hun Independent Forensic Services (IFS) aanvankelijk alleen vanuit een boerderij in de bossen van Hulshorst op de Veluwe. In onderstaande video zijn Richard en Selma Eikelenboom te zien in RTL Late Night, waar ze in 2017 kwamen praten over het moordonderzoek naar Koen Everink.

Video on youtube


De komende maanden wordt eerst een pilot gedraaid van Crime Farm. Indien die succesvol is, komt er een complete serie. Welke acteur en actrice de forensische onderzoekers gaan spelen, is nog onduidelijk. De serie wordt geschreven door Janine Sherman Barrois, die eerder werkte aan Criminal Minds en ER.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten