Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ITV komt met familiedramaserie Flesh and Blood

De acteurs Imelda Staunton, Francesca Annis, Russell Tovey en Stephen Rea spelen rollen in de nieuwe ITV-familiedramaserie Flesh and Blood.

De serie is geschreven door Sarah Williams. Flesh and Blood volgt het verhaal van drie volwassen broers en zussen - Helen, Jake en Natalie - die in de war raken als hun moeder Vivien, die pas weduwe is geworden, verklaart dat ze verliefd is op een nieuwe man.


Imelda Staunton

Vivien nadert haar zeventigste verjaardag en is gesteld geraakt op de gepensioneerde huisarts Mark. De broers en zussen proberen meer over hem te weten te komen en zijn niet blij met de nieuwe situatie. De serie wordt geproduceerd door Silverprint Pictures en de opnamen beginnen vandaag in Londen en aan de kust van Sussex. ITV Studios Global Entertainment zal Flesh and Blood internationaal distribueren.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst