Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC komt met dramaserie Langdon

NBC werkt aan de nieuwe dramaserie Langdon. Het is een serie die gebaseerd zal zijn op Dan Brown‘s thriller The Lost Symbol uit 2009, het derde boek uit de Robert Langdon-serie.

Langdon volgt de vroege avonturen van de beroemde Harvard-symboloog Robert Langdon, die merkt dat hij terecht komt in een reeks dodelijke puzzels wanneer zijn mentor wordt ontvoerd. De CIA dwingt hem tot een task force, waar hij een huiveringwekkende samenzwering ontdekt.

7728 LostSymbol

Daniel Cerone (The Blacklist, Dexter) zal dienen als schrijver en uitvoerend producent van de serie. Dan Brown is uitvoerend producent, samen met Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Samie Falvey en Anna Culp. Imagine Television Studios, CBS Television Studios en Universal Television zullen de productie verzorgen.

Howard regisseerde eerder alle drie de filmadaptaties van Browns romans (The Da Vinci Code, Angels & Demons en Inferno) waarin Tom Hanks de hoofdrol speelde als Langdon.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

FC De Kampioenen is een Vlaamse komedieserie van de zender Eén. De serie ging in premiere in oktober 1990 en werd in 2011 na 21 seizoenen afgesloten.
Vandaag, 10:00
Het online bereik van videoplatform Disney+ is in de introductiemaand september 2019 in Nederland 12,4 procent, oftewel 1.805.000 personen van 13 jaar en ouder, zo meldt GfK DAM.
Vandaag, 09:00
De serie Keizersvrouwen gaat over een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.
Gisteren, 13:00
Riverdale is een Amerikaanse mysterieuze misdaadserie van de zender The CW. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden, dat hier te zien is bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Amazon Studios werkt zoals bekend aan een The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasyromans van J.R.R Tolkien. De opnames vinden plaats in Nieuw-Zeeland.
Gisteren, 11:00
Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse serie van Amazon. Het tweede seizoen start op 1 november 2019.
Gisteren, 10:00
3