Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC komt met dramaserie Langdon

NBC werkt aan de nieuwe dramaserie Langdon. Het is een serie die gebaseerd zal zijn op Dan Brown‘s thriller The Lost Symbol uit 2009, het derde boek uit de Robert Langdon-serie.

Langdon volgt de vroege avonturen van de beroemde Harvard-symboloog Robert Langdon, die merkt dat hij terecht komt in een reeks dodelijke puzzels wanneer zijn mentor wordt ontvoerd. De CIA dwingt hem tot een task force, waar hij een huiveringwekkende samenzwering ontdekt.

7728 LostSymbol

Daniel Cerone (The Blacklist, Dexter) zal dienen als schrijver en uitvoerend producent van de serie. Dan Brown is uitvoerend producent, samen met Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Samie Falvey en Anna Culp. Imagine Television Studios, CBS Television Studios en Universal Television zullen de productie verzorgen.

Howard regisseerde eerder alle drie de filmadaptaties van Browns romans (The Da Vinci Code, Angels & Demons en Inferno) waarin Tom Hanks de hoofdrol speelde als Langdon.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
3