Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
UKTV komt met komedieserie The Cockfields

UKTV komt met komedieserie The Cockfields

Het Britse netwerk UKTV, bekend van het betaaltelevisiekanaal Gold, werkt aan een nieuwe komedieserie die de titel The Cockfields krijgt. Het wordt een driedelige serie.
Joe Wilkinson en Diane Morgan, die bekend zijn van de serie After Life van Ricky Gervais, spelen de hoofdrollen in de komedieserie. Joe Wilkinson speelt Simon, die zijn vriendin Donna (Diane Morgan) meeneemt naar een huis bij Isle of Wight. Daar zullen ze een lang weekend doorbrengen als gasten van zijn altijd toegewijde moeder Sue, gespeeld door Sue Johnston, en zijn stiefvader Ray, gespeeld door Bobby Ball. Kim Cattrall (Sex and the City) is in de serie de vriendin van Simons vader (Nigel Havers).


Diane Morgan

De serie met afleveringen een half uur wordt geregisseerd door Steve Bendelack en is geschreven door David Ear en acteur Joe Wilkinson. De serie wordt later dit jaar uitgezonden.

Pete Thornton van UKTV zegt: "The Cockfields is een zeer moderne familiekomedie over een herkenbare ervaring: dat weekend thuis wanneer je ongetwijfeld goedbedoelende familieleden ieder uur steeds vervelender worden. We zijn verheugd om met een dergelijk getalenteerd team te werken aan dit charmante drieluik."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten