Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AVROTROS komt met dramaserie De Nieuwe Waarheid

De opnames van de nieuwe dramaserie De Nieuwe Waarheid zijn deze maand gestart.

De achtdelige serie vertelt het verhaal van een harde zakenvrouw die haar carrière en de liefde van haar zoon dreigt te verliezen als ze zich ontwikkelt tot een gewetensvolle hoofdredactrice van een landelijke krant. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Lineke Rijxman, Tim Linde, Jack Wouterse en Rosa van Leeuwen. De Nieuwe Waarheid is naar verwachting in het voorjaar van 2020 te zien bij AVROTROS op NPO 1.

De harde zakenvrouw Dana (Lineke Rijxman) heeft een vermogen vergaard als succesvolle uitgever van tijdschriften in Amerika, maar gaat terug naar Nederland om daar een nieuw leven te starten. Tegen alle verwachtingen in lukt het haar de positie te bemachtigen als hoofdredacteur van De Courant, een grote Nederlandse krant. Dana’s werkelijke doel is om het contact met haar volwassen zoon Lucas (Tim Linde) te herstellen. Maar hoe meer Dana haar best doet haar zoon te helpen, hoe meer ze zijn wereld volledig op de kop zet.

7686 NieuweWaarheid

De Nieuwe Waarheid is een dramaserie met een grote dosis humor en veel spannende wendingen. Een serie waarin de gebeurtenissen en personages net iets larger-than-life zijn en die de kijker aan het denken zet over een aantal actuele maatschappelijke thema’s en de manier waarop daarover wordt bericht in de media. De serie is een idee van Joan Nederlof van theatergezelschap mugmetdegoudentand. Het scenario is geschreven door Joan Nederlof in samenwerking met Peer Wittenbols en Jacqueline Epskamp. De regie is in handen van Michiel van Jaarsveld en Margien Rogaar.

De Nieuwe Waarheid wordt geproduceerd door NL Film in samenwerking met mugmetdegoudentand en AVROTROS.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56