Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Eerste Egyptische dramaserie voor Netflix; Paranormal

Netflix gaat naar het Midden Oosten om de eerste Egyptische serie te maken, gebaseerd op het boek Paranormal van Ahmed Khaled Tawfik.
De streamingdienst heeft de serie besteld die geproduceerd zal worden door Mohamed Hefzy en Amr Salama. De laatste zal tevens gaan optreden als regisseur en showrunner. Paranormal is gesitueerd in de jaren 60 en zit vol met mysterie en spanning en vertelt het verhaal van Dr. Refaat Ismail, een hematoloog die wordt geconfronteerd met een serie van bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Khaled Tawfik is een productieve schrijver die in 2018 overleed. Hij schreef meer dan 200 boeken en hij was de eerste moderne schrijver die schreef over horror, sciencefiction en medische thrillers in de Arabische wereld. De serie zal worden gefilmd in Egypte en is de derde Midden Oosten-serie samen met Jinn en Al Rawabi School for Girls.

"We zijn zo enthousiast dat we kunnen investeren in meer Midden-Oosterse producties door de veelgeprezen reeks boeken van Paranormal aan te passen aan een opwindende serie. We werken ook graag samen met de prominente producent Mohamed Hefzy en regisseur Amr Salama. Wij verheugen ons er op om hun creatieve visie te mogen laten zien aan onze internationale kijkers", zei Kelly Luegenbiehl (foto), VP van International Originals bij Netflix.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten