Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in juni 2019

Net als in mei hebben we alle* nieuwe series die in juni 2019 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Perpetual Grace, LTD

Te zien vanaf: Zondag 2 juni bij EPIX.
Het verhaal: Perpetual Grace, LTD volgt James, een jeugdige manipulator, terwijl hij jaagt op Pastor Byron Brown (Kingsley), die veel gevaarlijker blijkt te zijn dan hij vermoedt.
De cast: Terry O’Quinn, Ben Kinsley, Jacki Weaver, Jimmi Simpson, Luis Guzman en Kurtwood Smith.


American Princess (2019)

Te zien vanaf: Zondag 2 juni bij Lifetime.
Het verhaal: In American Princess (2019) loopt een socialite uit de Upper East Side weg van haar eigen droombruiloft als ze beseft dat het niet klopt en komt op een Renaissance-faire terecht. Ze ervaart een onverwacht ontwaken, waardoor ze alles achterlaat waarvan ze dacht dat ze daarom gaf.
De cast: Geogia Flood, Seane Kofoed, Lucas Neff, Rory O’Malley, Mary Hollis Inboden en Lesley Ann Warren.


NOS4A2

Te zien vanaf: Zondag 2 juni bij AMC.
Het verhaal: Een jonge Victoria 'Vic' McQueen ontdekt in NOS4A2 dat ze de mogelijkheid heeft om portals te ontgrendelen die haar helpen verloren voorwerpen te vinden. Terwijl ze zich verder in dit verborgen universum begeeft, ontmoet ze vele andere 'inscape reizigers' - sommige welwillend, en sommigen die gecorrumpeerd zijn door hun macht. Wanneer Vic Charlie Manx ontmoet, een onsterfelijke die dat blijft doen door zich te voeden met de zielen van kinderen, maakt ze een gezworen vijand van Manx.
De cast: Andresito Germosen De La Cruz, Ebon Moss-Bachrach, Zachary Quinto, Ashleigh Cummings en Darby Camp.


90 Day Fiancé: The Other Way

Te zien vanaf: Maandag 3 juni bij TLC.
Het verhaal: Deze spin-off 90 Day Fiancé: The Other Way volgt Amerikanen die naar andere landen verhuizen in plaats van andersom.


Tales of the City (2019)

Te zien vanaf: Vrijdag 7 juli bij Netflix.
Het verhaal: Tales of the City (2019) volgt Mary Ann, die naar huis terugkeert naar San Francisco. Ze wordt herenigd met haar dochter Shawna en ex-man Brian, twintig jaar nadat ze hen achter heeft gelaten om haar carrière na te streven. Ze ontvluchtte de midlifecrisis die haar perfecte leven in Connecticut creëerde. Mary Ann keert terug naar huis naar haar gezin en zal snel teruggetrokken worden in Anna Madrigal en de bewoners van Barbary Lane 28.
De cast: Laura Linney, Ellen Page, Olympia Dukasis, Murray Bartlett en Charlie Barnett.


Jinn

Te zien vanaf: Donderdag 13 juni bij Netflix.
Het verhaal: Jinn wordt beschreven als een 'eigentijdse', bovennatuurlijke fantasyserie gericht op jonge Arabische personages die een groep tieners volgt, van wie de levens worden verstoord wanneer een spirituele figuur voor hen verschijnt in de oude stad Petra. Ze moeten proberen de Jinn te stoppen die de wereld wil vernietigen.
De cast: Salma Malhas, Hamza Abu Eqab, Sultan Alkhalil, Aysha Shahalthough, Yaser Al Hadi en Ban Halaweh.


Leila

Te zien vanaf: Vrijdag 14 juni bij Netflix.
Het verhaal: Als eerste dystopische verhaal uit India speelt Leila zich af in de ingebeelde wereld: Aryavarta, waarin groot lijden, extreme en totalitaire regels van betrokkenheid en fictieve extremen zijn opgebouwd rond een obsessie met zuiverheid, gemeenschappelijke en tweedrachtige maatschappelijke drama's en grit. Leila is het verhaal van de onvergankelijke moederliefde van een moeder voor haar dochter in de politieke en emotionele dystopie van Aryavarta. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Prayaag Akbar uit 2017.
De cast: Huma Qureshi, Siddharth, Rahul Khanna.


JETT

Te zien vanaf: Vrijdag 14 juni bij CineMax.
Het verhaal: Vers uit de gevangenis, de dief van wereldklasse Daisy 'Jett' Kowalski wordt gedwongen terug te doen wat ze het beste kan door gevaarlijke en excentrieke criminelen die vastbesloten zijn om haar vaardigheden voor hun eigen doeleinden te exploiteren.
De cast: Carla Gugino, Michael Aronov, Gil Bellows, Giancarlo Esposito, Elena Anaya en Gaite Jansen.


Los Espookys

Te zien vanaf: Vrijdag 14 juni bij HBO.
Het verhaal: Los Esookys vindt plaats in een rare en dromerige versie van het hedendaagse Mexico City en volgt een groep vrienden die hun liefde voor horror omzetten in een vreemde zaak.
De cast: Bernardo Velasco, Cassandra Ciangherotti, Ana Fabrega, Julio Torres en Fred Armisen.


Too Old To Die Young

Te zien vanaf: Vrijdag 14 juni bij Amazon.
Het verhaal: Een rouwende politieagent komt in Too Old To Die Young terecht in de criminele onderwereld van Los Angeles, die vol zit met huurmoordenaars, Yakuza soldaten, Russische maffia en vele andere criminelen en politieagenten die een existentiële reis zullen meemaken van het zijn van moordenaars tot het worden van samurais in de City of Angels.
De cast: John Hawkes, Miles Teller, Jena Malone, Augusto Aguilera, Nell Tiger Free en Billy Baldwin.


City on a Hill

Te zien vanaf: Zondag 16 juni bij Showtime.
Het verhaal: City on a Hill is gesitueerd in Boston begin jaren negentig, toen de stad vol was met gewelddadige criminelen die werden aangemoedigd door lokale wetshandhavingsinstanties. Een tijd waarin corruptie en racisme de norm waren, totdat het allemaal plotseling veranderde door wat het 'Boston Miracle' werd genoemd. Een Afro-Amerikaanse officier van justitie uit Brooklyn bepleit verandering en vormt een onwaarschijnlijke alliantie met een corrupte maar vereerde FBI-veteraan die de status-quo gehandhaafd wil houden.
De cast: Kevin Bacon, Lee DiFilippo, Gene Amoroso, Lauren E. Banks, Aldis Hodge en Jonathan Tucker.


Euphoria

Te zien vanaf: Zondag 16 juni bij HBO.
Het verhaal: Euphoria volgt het waargebeurde verhaal van een tiener die buiten een club werd vermoord. Het vertelt over het leven van de tieners in de club een jaar na de tragedie en de wegen die ze bewandelen om de realiteit het hoofd te bieden en te ontsnappen door drugs, seks en geweld in een poging om logica te vinden in een onzekere toekomst.
De cast: Zendaya, Jacob Elordi, Storm Reid, Austin Abrams, Alexa Demie en Algee Smith.


Grand Hotel (US)

Te zien vanaf: Maandag 17 juni bij ABC.
Het verhaal: Eva Longoria executive produceert dit gedurfde, provocerende drama Grand Hotel (US) in het laatste familiehotel in het multiculturele Miami Beach. De charismatische Santiago Mendoza is eigenaar van het hotel, terwijl zijn betoverende tweede vrouw, Gigi, en hun volwassen kinderen genieten van de buit van succes. Het loyale personeel van het hotel heeft een moderne, frisse kijk op een de situatie. Rijke en mooie gasten koesteren luxe, maar schandalen, escalerende schulden en explosieve geheimen verbergen zich onder de perfecte buitenkant. De show is gebaseerd op de Spaanse serie.
De cast: Roselyn Sanchez, Demian Bichir, Denyse Tontz, Feliz Ramirez, Justina Adorno en Ann Winters.


Ambitions

Te zien vanaf: Dinsdag 18 juni bij OWN.
Het verhaal: Ambitions is een familiesaga rond een vrouw die onlangs verhuisd is en van plan is haar huwelijk nieuw leven in te blazen. Zij neemt het op tegen een aantal van de meest krachtige en bedrieglijke spelers in de stad.
De cast: Essence Atkins, Robin Givens en Brian J. White.


Reef Break

Te zien vanaf: Donderdag 20 juni bij ABC.
Het verhaal: Een voormalige dief, die nu de fixer is voor de gouverneur van een paradijselijk eiland, raakt in Reef Break verstrikt in snelle avonturen met vrienden, vijanden en geliefden. Waaronder een FBI-agent, ex-man, haar criminele baas die nu in de gevangenis zit en een minnaar die detective bij de politie is.
De cast: Poppy Montgomery, Melissa Bone, Desmond Chiam, Ray Stevenson en Tamala Shelton.

Crown Lake

Te zien vanaf: Donderdag 20 juni bij YouTube.
Het verhaal: De serie volgt Nellie Chambers op de prestigieuze en historische Crown Lake Boarding School, waar oude tradities en geheimzinnige gedragsregels het moeilijk maken om haar weg te vinden. Tiffany is Queen Bee met een entourage van gemene meisjes die druk opleggen. Nellie vindt een gidsboek van Heather, een voormalige student, die aanbiedt om haar de weg te wijzen. Maar kan ze vertrouwen op het boek ... of wie dan ook ... op deze vreemde en uitdagende school waar iedereen behalve Nellie de zaken wel heeft kunnen doorgronden?
De cast: Francesca Capaldi, Emily Skinner, Kyla-Drew, Lilia Buckingham, Ollie Waters en Glory Curda.

Mr. Iglesias

Te zien vanaf: Vrijdag 21 juni bij Netflix.
Het verhaal: Een goedmoedige middelbare schoolleraar die op zijn alma mater werkt, geeft in Mr. Iglesias les aan hoogbegaafde buitenbeentjes om hen niet alleen te behoeden voor een de pestende, bureaucratische assistent-directeur, maar ook om hen te helpen hun volledig potentieel te ontsluiten.
De cast: Gabriel Iglesias, Jacob Vargas, Maggie Geha en Cree Cicchino.

Trinkets

Te zien vanaf: Vrijdag 21 juni bij Netflix.
Het verhaal: Trinkets gaat over drie verschillende meiden (de populaire Tabitha, muurbloempje Elodie en buitenbeentje Moe) die elkaar ontmoeten tijdens een anonieme bijeenkomst voor winkeldieven (Shoplifter’s Anonymous). Hier sluiten de drie een onverwachte vriendschap die hun leven verandert.
De cast: Brianna Hildebrand, Kiana Madeira, Quintessa Swindell, Henry Zaga en Brandon Butler.

The Hills: New Beginnings

Te zien vanaf: Maandag 24 juni bij MTV.
Het verhaal: The Hills: New Beginnings volgt het professionele en persoonlijke leven van de cast van MTV's 'The Hills' en hun vrienden en kinderen, jaren na de laatste aflevering uitgezonden
De cast: Whitney Port, Audrina Patridge, Heidi Montag, Spencer Pratt, Brody Jenner, Justin Brescia en Stephanie Pratt.


The Loudest Voice in the Room

Te zien vanaf: Zondag 30 juni bij Showtime.
Het verhaal: The Loudest Voice in the Room is gebaseerd op het biografische boek, geschreven door Gabriel Sherman, dat gaat over Roger Ailes, de ex-voorzitter van het FOX News kanaal. De serie zal vooral focussen op de laatste tien jaar, waarin Ailes betwistbaar de de facto leider van de Republikeinse partij werd. Er zullen ook flashbacks zijn naar grote momenten uit het leven van Ailes, zoals een ontmoeting met Richard Nixon die Ailes’ politieke carrière in stand zette en de beschuldigingen van seksuele intimidatie die zijn carrière bij FOX News tot een eind bracht.
De cast: Russell Crowe, Naomi Watts, Sienna Miller, Seth MacFarlane, Annabelle Wallis en Josh Charles.


The Rook

Te zien vanaf: Zondag 30 juni bij Starz.
Het verhaal: The Rook volgt Myfanwy Thomas, een jonge vrouw die wakker wordt in een Londens park en totaal lijdt aan geheugenverlies en achtervolgd wordt door schimmige paranormale tegenstanders. Ze worstelt met haar bovennatuurlijke vermogens en moet vechten om haar verleden bloot te leggen en haar positie te hervatten binnen de geheime dienst van Groot-Brittannië, de Checquy, voordat de verraders die haar geheugen hebben gestolen, kunnen afmaken wat ze begonnen zijn.
De cast: Olivia Munn, Emma Greenwell en Adrian Lester.


What Just Happened??!

Te zien vanaf: Zondag 30 juni bij FOX.
Het verhaal: What Just Happened??! is een echt na-praatprogramma van een niet bestaande televisieserie.
De cast: Fred Savage.

Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Gisteren, 09:00