Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met komedieserie The Expanding Universe of Ashley Garcia

Netflix heeft zestien afleveringen besteld van de nieuwe serie The Expanding Universe of Ashley Garcia.

Het is een Latijns-Amerikaanse komedieserie, gemaakt door Mario Lopez en Seth Kurland. De serie gaat over Ashley Garcia, gespeeld door nieuwkomer Paulina Chavez. Zij is een 15-jarige robotica-ingenieur en raketwetenschapper, die de kans krijgt om voor NASA te werken. Ze trekt door het land met haar vrolijke oom Victor (Jencarlos Canela), een professionele schoolcoach.

7663 Paulina
Paulina Chavez en Jencarlos Canela

Het nieuws komt nadat Netflix er in maart voor koos om een andere Latijns-Amerikaanse komedieserie te annuleren: de remake van Norman Lear's One Day at a Time (2017) kreeg geen vervolg na drie seizoenen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video laat de komedieserie Troll realiseren. Het is een project van schrijver Lee Sung Jin (Undone) en Amplify Pictures van Joe Lewis.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Op zondag 22 september werden ’s avonds in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles, California voor de 71ste keer de Emmy Awards uitgereikt.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoorden, datums, gecancelde en nieuwe series en een nieuwe streamingdienst. Seinfeld, The Good Doctor, South Park, Friends, The 100 en Fargo. Er was het één en ander te vertellen over deze en meer series van 16 tot en met 22 september.
Vandaag, 09:00
De eerste van het tweede seizoen. We zijn er even tussen uit geweest maar zijn helemaal terug om maandelijks een mooie, leuke, informatieve podcast te maken. Deze maand Unbelievable als serie van de maand.
Gisteren, 12:43
The CW heeft in december 2018 bekend gemaakt dat de cross-over in de Arrowverse van 2019 Crisis on Infinite Earths gaat heten, tot opwinding en vreugde van de fans.
Gisteren, 09:00