Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Bryan Cogman werkt aan The Lord of the Rings-serie voor Amazon

Amazon Prime Video werkt aan een nieuwe serie, die is gebaseerd op The Lord of the Rings. Dat is al sinds 2017 bekend, maar wanneer de serie verschijnt is nog onduidelijk.

Bryan Cogman, die acht seizoenen werkte aan de productie van Game of Thrones, gaat meewerken aan de realisatie van The Lord of the Rings-serie, heeft Deadline gemeld. Cogman was bij Game of Thrones aanvankelijk assistent van de makers David Benioff en D. B. Weiss. Later werd hij co-executive producer. Hij schreef de tweede aflevering van het achtste seizoen, waarbij het niet meeviel om de verhaallijn op hetzelfde niveau te houden omdat er geen boek meer was van George R.R. Martin als uitgangspunt.


Bryan Cogman

De tv-serie die gebaseerd is op The Lord of the Rings speelt zich af in Middle-earth en volgt verhaallijnen die voorafgaan aan de gebeurtenissen in Tolkiens boek The Fellowship of the Ring, dat deze zomer 65 jaar geleden werd gepubliceerd.

De Lord of the Rings-serie wordt geproduceerd door Amazon Studios in samenwerking met de Tolkien Estate & Trust, HarperCollins en New Line Cinema, een divisie van Warner Bros. Entertainment.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst