Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Bryan Cogman werkt aan The Lord of the Rings-serie voor Amazon

Amazon Prime Video werkt aan een nieuwe serie, die is gebaseerd op The Lord of the Rings. Dat is al sinds 2017 bekend, maar wanneer de serie verschijnt is nog onduidelijk.

Bryan Cogman, die acht seizoenen werkte aan de productie van Game of Thrones, gaat meewerken aan de realisatie van The Lord of the Rings-serie, heeft Deadline gemeld. Cogman was bij Game of Thrones aanvankelijk assistent van de makers David Benioff en D. B. Weiss. Later werd hij co-executive producer. Hij schreef de tweede aflevering van het achtste seizoen, waarbij het niet meeviel om de verhaallijn op hetzelfde niveau te houden omdat er geen boek meer was van George R.R. Martin als uitgangspunt.


Bryan Cogman

De tv-serie die gebaseerd is op The Lord of the Rings speelt zich af in Middle-earth en volgt verhaallijnen die voorafgaan aan de gebeurtenissen in Tolkiens boek The Fellowship of the Ring, dat deze zomer 65 jaar geleden werd gepubliceerd.

De Lord of the Rings-serie wordt geproduceerd door Amazon Studios in samenwerking met de Tolkien Estate & Trust, HarperCollins en New Line Cinema, een divisie van Warner Bros. Entertainment.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00