Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO bestelt Spaanse komedieserie Whatever

HBO Europe heeft een tiendelige Spaanse komedieserie besteld met de werktitel Whatever.

De opnamen zijn zojuist gestart in Madrid. Het is een productie van Lacoproductora en Globomedia. De serie Whatever is geschreven en wordt geregisseerd door Manuela Burlo Moreno op basis van haar eigen Goya-genomineerde korte film Pipas.

Marta Martin en Saida Benzal hernemen hun hoofdrollen in Pipas als de jeugdvriendinnen Hache en Belen die herenigd zijn als volwassen kamergenoten in de wijk MalasaƱa in de binnenstad van Madrid.


Marta Martin

De meisjes komen uit de buitenwijken van de stad en de culturele schok van hun nieuwe omgeving leidt tot een reeks hilarische en ongemakkelijke ontmoetingen. Brays Efe, Itziar Castro, Javier Bodalo en Fernando Albizu spelen ook rollen in de serie. HBO moet de lanceerdatum van Whatever nog bekend maken.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst