Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime komt met serie The Good Lord Bird

Filmmaker Albert Hughes (bekend van Alpha en Menace II Society) gaat aan de slag voor Showtime. Zijn nieuwe televisieproject wordt de serie The Good Lord Bird, met in de hoofdrol Ethan Hawke.

The Good Lord Bird is gebaseerd op de roman van James McBride uit 2013. Ethan Hawke is te zien als de 19e-eeuwse abolitionist John Brown, dus iemand die de slavernij wil verdrijven. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Onion, een tot slaaf gemaakte tiener die tot zijn genoegen lid wordt van Browns bontgekleurde familie.


Ethan Hawke

Een groep slaven komt vervolgens in opstand tegen de onderdrukking in het gebied, maar dat gaat bepaald niet goed. Het leidt tot een burgeroorlog. Showtime heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Good Lord Bird te zien is.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Gisteren, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
zaterdag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
zaterdag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
zaterdag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
zaterdag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
zaterdag, 10:00