Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in FX-serie Mrs. America

Meer bekend over acteurs in FX-serie Mrs. America

FX werkt aan de Amerikaanse televisieserie Mrs. America, die gebaseerd is op het levensverhaal van de Amerikaanse schrijver, advocaat en conservatieve activist Phyllis Schlafly.
Cate Blanchett krijgt de hoofdrol, zo werd in oktober 2018 al bekend. Blanchett speelt de rol van Schlafly, die in 2016 op 92-jarige leeftijd overleed. Ze werd ook wel 'de moeder van de Amerikaanse conservatieve beweging' genoemd. Schlafly verzette zich sinds de jaren zeventig tegen het feminisme.

FX heeft nu gemeld dat Uzo Aduba, Rose Byrne, Kayli Carter, Ari Graynor, Melanie Lynskey, James Marsden, Margo Martindale, Sarah Paulson, John Slattery, Jeanne Tripplehorn en Tracey Ullman ook rollen krijgen in de serie van negen afleveringen.


Tracey Ullman, de Britse actrice, comédienne en zangeres die bekendheid verwierf als gastvrouw van de naar haar vernoemde televisieshow

Anna Boden en Ryan Fleck, die co-auteur en regisseur waren van superheldenfilm Captain Marvel, zullen de eerste twee afleveringen van de serie begeleiden. Mrs. America is een project van de Emmy-winnende schrijver Dahvi Waller (Mad Men), die het script schreef en zal dienen als showrunner.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten