Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon komt met Star Trek Jean-Luc Picard-serie

Amazon komt met Star Trek Jean-Luc Picard-serie

Amazon Prime Video en CBS Studios International sluiten een internationale overeenkomst voor de nieuwe Star Trek Jean-Luc Picard-serie. De serie heeft nog geen officiële titel.
Hiermee wordt Amazon Prime Video de exclusieve streamingservice voor de serie in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada.

De nieuwe Star Trek-serie met in de hoofdrol Sir Patrick Stewart als Jean-Luc Picard, zal het iconische personage Jean-Luc Picard in het volgende hoofdstuk van zijn leven gaan volgen. Stewart, die inmiddels 78 jaar is, vertolkte de rol van Jean-Luc Picard eerder in de zeven seizoenen van de serie Star Trek: The Next Generation, die van 1987 tot 1994 te zien was.


Sir Patrick Stewart

De cast bestaat daarnaast onder anderen uit Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Penny Dreadful), Isa Briones (American Crime Story), Santiago Cabrera (Salvation), Evan Evagora (nieuwkomer), en Michelle Hurd (Blindspot).

Dat de Star Trek serie over Jean-Luc Picard bij Amazon zal verschijnen is opmerkelijk. Op streamingdienst Netflix is sinds enige tijd de recente serie Star Trek: Discovery te zien. Ook zijn alle eerder gemaakte Star Trek-series te zien bij deze streamingdienst.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

DAVE2804
DAVE2804 14 mei 2019, 17:40
Gelukkig heb ik zowel Netflix als Amazon, dus het is mij om het even waar hij opkomt.
Bolot
Bolot 16 mei 2019, 09:06
Jammer dat het niet op Netflix komt, eens kijken of het de moeite is om Amazon aan te schaffen.
anonymous
anonymous 16 mei 2019, 10:09
Zolang Amazon Chromecast niet ondersteund neem ik het niet. Heb geen zin om series te kijken op mijn laptop.
Log in om een reactie achter te laten