Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt drie nieuwe series

NBC bestelt drie nieuwe series

NBC heeft de dramaserie Lincoln en de komedieseries Perfect Harmony en Indebted opgepikt voor het seizoen 2019-2020.
Lincoln is geïnspireerd op het boek The Bone Collector. Het volgt de voormalige NYPD-detective en forensisch genie Lincoln Rhyme (Russell Hornsby), die aan de top van zijn spel was tot een beruchte seriemoordenaar hem buiten spel plaatste. Amelia Sachs, een intuïtieve jonge officier, helpt hem de moordenaar op te sporen.

In de komedieserie Perfect Harmony speelt Bradley Whitford de rol van dirigent die problemen krijgt met zijn koor in een kerk in een klein stadje. De zangers blijken vreemde dingen te doen. Naast Whitford spelen de volgende acteurs mee: Anna Camp, Tymberlee Hill, Rizwan Manji, Will Greenberg, Geno Segers en Spencer Allport.


Bradley Whitford

De komedieserie Indebted gaat over de jonge ouders Dave en Rebecca, die klaar zijn om hun leven terug te winnen na jaren van luiers en slapeloze nachten. De dingen nemen echter een onverwachte wending wanneer Dave's ouders onaangekondigd verschijnen, waardoor Dave geen andere keus heeft dan de deur open te zetten voor degenen die hem vroeger veel hebben gegeven. De cast bestaat uit Adam Pally, Abby Elliott, Steven Weber en Fran Drescher.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten