Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS komt met zes nieuwe series

CBS komt met zes nieuwe series

CBS heeft een fors aantal nieuwe series aangekondigd voor het seizoen 2019-2020. Het gaat om FBI: Most Wanted, EVIL, All Rise, The Unicorn, Carol´s Second Act en Bob ❤ Abishola.
Het netwerk heeft aangekondigd dat ze een FBI spin-off hebben besteld, genaamd FBI: Most Wanted. Het is een project van Dick Wolf. De misdaadserie zal zich concentreren ‘op de taskforce van de FBI die beruchte criminelen opspoort en arresteert’. De cast bestaat uit Alana de la Garza, Julian McMahon, Keisha Castle-Hughes, Kellan Lutz, Nathaniel Arcand en Roxy Sternberg.

De psychologische dramaserie EVIL ‘richt zich op een sceptische vrouwelijke forensisch psycholoog die zich aansluit bij een priester in opleiding en een timmerman. Ze gaan aan de slag in een kerk om veronderstelde wonderen, demonische bezittingen en onverklaarde verschijnselen te onderzoeken en te beoordelen’. De cast bestaat uit Mike Colter, Aasif Mandvi en de Nederlandse actrice Katja Herbers.


Katja Herbers

De juridische dramaserie All Rise van CBS ’volgt het toegewijde, chaotische, hoopvolle en soms absurde leven van rechters, officieren van justitie en openbare verdedigers terwijl ze werken met gerechtsdeurwaarders, griffiers en politie om gerechtigheid te krijgen voor de bevolking van Los Angeles. Dat moeten ze doen temidden van een gebrekkig rechtssysteem’. De cast omvat J. Alex Brinson, Jessica Camacho, Lindsay Mendez, Marg Helgenberger, Ruthie Ann Miles, Simone Missick en Wilson Bethel.


Walton Goggins

CBS gaat ook de wereld van daten op middelbare leeftijd behandelen in een nieuwe serie, genaamd The Unicorn. ‘De sitcom toont Walton Goggins als een recente weduwnaar, die besluit de datingwereld opnieuw te betreden om te ontdekken of hij nog populair kan zijn’. De cast omvat ook Rob Corddry, Maya Lynne Robinson, Michaela Watkins en Omar Benson Miller.

Er verschijnt bovendien een nieuwe komedieserie bij CBS, getiteld Carol's Second Act. Daarin zal Patricia Heaton de hoofdrol spelen als Carol Chambers. Zij is in de serie ‘een gepensioneerde lerares en moeder die besluit om haar droom te volgen: ondanks haar leeftijd wil ze toch nog aan de slag als dokter’. In de cast zitten ook Lucas Neff, Bonnie Dennison, Ito Aghayere, Jean Luc Bilodeau en Kyle MacLachlan.


Billy Gardell

Tot slot komt CBS met de komedieserie Bob ❤ Abishola. Die wordt gemaakt door Chuck Lorre, bekend van de The Big Bang Theory. In de serie zien we Billy Gardell als Bob. ‘Hij is een zakenman van middelbare leeftijd met hartproblemen uit Detroit die onverwachts valt voor zijn verpleegkundige, een Nigeriaanse immigrante. Hij doet zijn best om een mooie relatie met haar op te bouwen’. In de serie Bob ❤ Abishola zien we ook Folake Olowofoyek, Barry Shabaka Henley, Christine Ebersole, Maribeth Monroe, Matt Jones en Shola Adewusi rollen spelen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten