Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FOX bestelt vier nieuwe dramaseries

FOX bestelt vier nieuwe dramaseries

FOX heeft besloten dat er vier nieuwe dramaseries zullen verschijnen waarvan eerder een pilot werd gemaakt.
Het gaat om Prodigal Son over een seriemoordenaar, de kunstmatige intelligentie-dramaserie neXt, de politie-dramaserie Deputy, en een dramaserie over de zusters Annie Weisman en Jason Katims, gebaseerd op een Australisch formaat.

Prodigal Son biedt frisse kijk op een misdaadverhaal met een provocerend en buitensporig hoofdpersonage en een duistere komische toon. Malcolm Bright (Tom Payne) weet hoe moordenaars denken. Waarom? Zijn vader was een van de beste, een beruchte seriemoordenaar die 'De chirurg' heette. Daarom is Bright de beste criminele psycholoog in de buurt. Moord is het vaste thema van het familiebedrijf.


Tom Payne

De serie neXt is een op feiten gebaseerde thrillerserie over de opkomst van een dodelijke kunstmatige intelligentie die toont hoe technologie ons leven binnenvalt en ons transformeert op manieren die we nog niet begrijpen. Een pionier in Silicon Valley ontdekt dat een van zijn eigen creaties een wereldwijde catastrofe kunnen veroorzaken.

Deputy is modern politiedrama. Wanneer de sheriff van de Los Angeles County sterft, komt een slimme jurist in actie. Hij leidt een bekwaam team van ambitieuze en gecompliceerde mensen die niet zullen rusten voordat er gerechtigheid is.

De nog titelloze serie over de zusters Annie Weisman en Jason Katims behandelt het verhaal van een ongewone familie. Een bekende arts gebruikte zijn eigen sperma om meer dan honderd kinderen te verwekken, waaronder de twee zussen. Terwijl de jonge vrouwen langzaam hun nieuwe realiteit accepteren, zullen ze proberen om een onconventionele band te vormen als zusters, zelfs als ze een vloedgolf van nieuwe broers en zussen in hun snel uitbreidende familie moeten verwelkomen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten