Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met animatieserie Q-Force

Netflix komt met animatieserie Q-Force

Netflix heeft tien afleveringen besteld van de nieuwe LGBTQ-animatieserie Q-Force. De serie krijgt afleveringen van dertig minuten.
Q-Force is geschreven door Gabe Liedman, bekend van Brooklyn Nine-Nine. De animatieserie gaat over een knappe homoseksuele spion. Zijn stem wordt ingesproken door Will & Grace-acteur Sean Hayes. Hij zit in een team met andere LGBTQ-superspionnen. Altijd onderschat door hun collega's, moeten de leden van Q-Force zich keer op keer bewijzen als zij aan buitengewone professionele avonturen beginnen.


Todd Milliner

Universal TV produceert de animatieserie. Maker Todd Milliner van het bedrijf Hazy Mills zegt: ”We hebben gekozen voor een animatieserie, want dan hebben we geen dure acteurs nodig. We kunnen reizen, we kunnen grote achtervolgingen hebben, animatie geeft ons die vrijheid. Een goede acteur vinden die een homo speelt is ook tamelijk lastig, maar in een animatieserie kan dat eenvoudig. Q-Force is eigenlijk een James Bond-serie, maar dan in de vorm van een tekenfilm.”

Hazy Mills maakte eerder de dramaserie Grimm voor NBC en komedieserie Hot in Cleveland voor TV Land. Netflix heeft nog niet laten weten wanneer de nieuwe animatieserie Q-Force zal verschijnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten