Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met komedieserie Mae and George

Netflix komt met komedieserie Mae and George

Mae and George is een nieuwe komedieserie van de Engelse zender Channel 4 en Netflix, gemaakt door nieuwkomer Mae Martin.
De serie toont een duister, hilarisch en aangrijpend verhaal over de druk van het leven in het huidige landschap van gender en seksualiteit. De komedieserie krijgt zes afleveringen van dertig minuten. Mae and George volgt de herstellende verslaafde en komiek Mae, die probeert de intense romantiek die elk facet van haar leven beheerst de baas te worden. Haar leven wordt nog gecompliceerder door een nieuwe en alles verslindende relatie met haar nieuwe vriendin George ...

Mae Martin is de schrijfster en speelt de hoofdrol. Zij zegt: "We kunnen niet wachten om deze serie te maken met E4, Netflix en Objective Fiction. Ik schrijf het scenario met mijn beste vriend Joe Hampson. De serie wordt zowel grappig als verdrietig."

7352 MaeMartin
Mae Martin

Fiona McDermott, Head of Comedy bij Channel 4, zegt: "We zijn zo opgetogen Mae te steunen bij dit project. Zij legt fantastisch de ongelijkheden vast in de huidige samenleving als het gaat om gender en seksualiteit."

Mae Martin is een Canadese komiek en schrijfster. Haar meest recente stand-up show, Dope, ging over verslaving. Die show is ook binnenkort te zien bij Netflix, als onderdeel van hun eerste wereldwijde stand-upreeks Comedians of the World. De serie Mae and George wordt exclusief uitgezonden bij Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk en is daarna wereldwijd beschikbaar bij Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten