Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met Noorse serie Home for Christmas

Netflix komt met Noorse serie Home for Christmas

Netflix heeft aangekondigd dat er gewerkt wordt aan de nieuwe serie Home for Christmas, die later dit jaar te zien is.
Het is een Noorse Netflix Original van Per-Olav Sørensen, de regisseur van Quicksand. Ida Elise Broch, bekend van Lilyhammer, heeft de hoofdrol en Felix Sandman, Kingsford Sayor en Mads Sjøgård Pettersen spelen haar mogelijke liefdes.

Johanne (Ida Elise Broch) is dertig jaar en heeft geen partner, in tegenstelling tot haar vrienden. Dat leidt tot veel opmerkingen en Johanne begint daarom een 24-daagse jacht op een partner, die ze in haar huis wil hebben voordat het Kerstmis is. Dat blijkt minder makkelijk te zijn dan Johanne hoopt.

7317 IdaElise
Ida Elise Broch

Home for Christmas is een serie van zes afleveringen in de Noorse taal. De productie is momenteel bezig in Røros, Noorwegen. Tesha Crawford van International Originals Northern Europe bij Netflix zegt over de serie: "We zijn enthousiast over dit leuke verhaal, omdat we geloven dat de universele thema's van liefde, ambitie en de strijd met verwachtingen, vooral rond Kerstmis, belangrijk zijn. De serie zal resoneren met ons publiek in de Scandinavische landen en de rest van de wereld. We zijn blij met onze samenwerking met Per-Olav Sørensen, die eerder de serie Quicksand maakte die vanaf 5 april bij Netflix te zien is.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten