Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt komedieserie Merry Happy Whatever

Netflix laat de achtdelige serie Merry Happy Whatever maken. Het is een komedieserie, geproduceerd door Dennis Quaid.

In Merry Happy Whatever, geschreven door Tucker Cawley (Everybody Loves Raymond), speelt Dennis Quaid de rol van Don Quinn, een sterke vader die de eisen van zijn gecompliceerde gezin in evenwicht moet brengen met de stress van het kerstseizoen. Maar dan komt zijn jongste dochter met een nieuw vriendje thuis voor de vakantie.


Dennis Quaid

Het eerste seizoen speelt zich dus af in de periode rond Kerstmis, en toekomstige seizoenen van Merry Happy Whatever zullen rond andere feestdagen gesitueerd zijn. Tucker Cawley is ook showrunner en executive producer van Merry Happy Whatever, samen met Aaron Kaplan van Kapital Entertainment (Santa Clarita Diet).
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
Vandaag, 16:00
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
1
NBC werkt aan de nieuwe serie Private Dickersons. Het is een komedieserie over echtparen, geschreven door David Young (Carpool Karaoke).
Vandaag, 13:00
The CW ontwikkelt de serie Midnighters. Het is een dramaserie, gebaseerd op de sciencefiction-boekenserie van Scott Westerfeld.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56