Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt komedieserie Merry Happy Whatever

Netflix laat de achtdelige serie Merry Happy Whatever maken. Het is een komedieserie, geproduceerd door Dennis Quaid.

In Merry Happy Whatever, geschreven door Tucker Cawley (Everybody Loves Raymond), speelt Dennis Quaid de rol van Don Quinn, een sterke vader die de eisen van zijn gecompliceerde gezin in evenwicht moet brengen met de stress van het kerstseizoen. Maar dan komt zijn jongste dochter met een nieuw vriendje thuis voor de vakantie.


Dennis Quaid

Het eerste seizoen speelt zich dus af in de periode rond Kerstmis, en toekomstige seizoenen van Merry Happy Whatever zullen rond andere feestdagen gesitueerd zijn. Tucker Cawley is ook showrunner en executive producer van Merry Happy Whatever, samen met Aaron Kaplan van Kapital Entertainment (Santa Clarita Diet).
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1