Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt komedieserie Merry Happy Whatever

Netflix laat de achtdelige serie Merry Happy Whatever maken. Het is een komedieserie, geproduceerd door Dennis Quaid.

In Merry Happy Whatever, geschreven door Tucker Cawley (Everybody Loves Raymond), speelt Dennis Quaid de rol van Don Quinn, een sterke vader die de eisen van zijn gecompliceerde gezin in evenwicht moet brengen met de stress van het kerstseizoen. Maar dan komt zijn jongste dochter met een nieuw vriendje thuis voor de vakantie.


Dennis Quaid

Het eerste seizoen speelt zich dus af in de periode rond Kerstmis, en toekomstige seizoenen van Merry Happy Whatever zullen rond andere feestdagen gesitueerd zijn. Tucker Cawley is ook showrunner en executive producer van Merry Happy Whatever, samen met Aaron Kaplan van Kapital Entertainment (Santa Clarita Diet).
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00