Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

FX bestelt serie Y

FX heeft een nieuwe serie besteld. Het gaat om Y, gebaseerd op de comic book reeks Y: The Last Man.

De serie Y had in 2018 al een pilotorder gekregen van FX en nu is er dan definitief een serie besteld over de jonge amateur-dief genaamd Yorick Brown en zijn aapje Ampersand, de laatste twee mannelijke schepsels op aarde.

De kritisch toegejuichte DC comicbook reeks van Brian K. Vaughan en Pia Guerra (foto) zal vertaald worden naar een serie waarin Diane Lane de hoofdrol gaat spelen samen met onder anderen Barry Keoghan, Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield, Marin Ireland en Amiber Tamblyn.

Embed from Getty Images

De DC Comic is in 2002 voor het eerst uitgekomen en behelst 60 sciencefiction stripverhalen. De reeks heeft drie Eisner Awards gewonnen en Deel tien won de allereerste Hugo Award for Best Graphic Story.

7060 Y
met dank aan FX

De serie zal naar verwachting in 2020 in première gaan bij FX.

Verheug jij je op de nieuwe serie bij FX?

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
06 feb 2019 22:13 -
Dit lijkt mij wel een interessant project. FX heeft sowieso wel goede series. Als Y in 2020 van start gaat kan deze serie misschien mooi de plek van die andere serie gebaseerd op een comic, Legion, invullen? Die serie stopt immers dit jaar na het derde seizoen.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de komedieserie Living With Yourself, met Paul Rudd in de hoofdrol.
Vandaag, 20:48
De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00