Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt komedieserie Team Kaylie

Netflix heeft 20 afleveringen besteld van Team Kaylie. Dat is een nieuwe komedieserie met actrice en zangeres Bryana Salaz in de hoofdrol.

De serie Team Kaylie wordt geregisseerd door Bob Koherr, bekend van The Conners en Jessie. Bryana Salaz speelt Kaylie Konrad, een rijke 19-jarige geobsedeerde beroemdheid. Zij moet een club gaan leiden op een middelbare school in de binnenstad. Zo wordt ze op alle mogelijke manieren uit haar comfortzone gehaald. En dan blijkt ze tot veel in staat te zijn.


Bryana Salaz

In de serie spelen ook Alison Fernandez, Symera Jackson, Elie Samouhi en Kai Calhoun. Schrijver Tracy Bitterolf: “Ik wilde een serie maken die ik had willen zien toen ik zelf acht jaar oud was. Team Kaylie is interessant voor zowel jongeren als volwassenen, alles draait om de band tussen kinderen en hun familie. Ik ben blij dat we deze serie mogen maken voor Netflix.”
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
zaterdag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03