Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Televisieserie Chucky verschijnt bij Syfy

Televisieserie Chucky verschijnt bij Syfy

Chucky komt naar de televisie. Syfy heeft de rechten om een ​​Chucky-televisieserie te ontwikkelen verworven.
De serie gaat over het personage dat eerder te zien was in de horrorfilms Child's Play: de roodharige pop met de sproetenkop, bezeten door de ziel van de beruchte seriemoordenaar Charles Lee Ray. Het project komt van Chucky-filmmaker en schrijver Don Mancini, producer David Kirschner en tv-schrijver Nick Antosca (The Act). Mancini zal het scenario voor Universal Cable Prods schrijven.


Chucky

De filmfranchise Child’s Play is alweer 30 jaar oud. De eerste horrorfilm met de beroemde moordende pop Chucky stamt uit 1988. Child’s Play begint met de seriemoordenaar Charles Lee Ray, die 's avonds dodelijk gewond raakt tijdens een beschieting door de detective Mike Norris. Voor hij aan zijn verwondingen bezwijkt breekt hij in bij een speelgoedwinkel. Met behulp van een voodoo-spreuk legt hij zijn ziel in één van de bij kinderen geliefde ‘good-guy’-poppen: Chucky.

"Het komt zelden voor dat je de kans krijgt om zo'n iconisch personage in je netwerk te brengen, laat staan ​​met de originele maker erbij", zegt Bill McGoldrick, president scripted content bij NBCU Cable Entertainment. "We kijken er naar uit om met Don, David en Nick samen te werken om het verhaal van Chucky naar de televisie te brengen."

Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er komen bij Syfy en wanneer die te zien zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten