Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
USA Network bestelt dramaserie Dare Me

USA Network bestelt dramaserie Dare Me

USA Network heeft besloten dat de dramaserie Dare Me in productie gaat. Het besluit is genomen nadat Netflix co-producent werd en de distributierechten buiten de VS beschikbaar kreeg.
Dare Me, met Willa Fitzgerald, Herizen Guardiola en Marlo Kelly in de hoofdrollen, kreeg in april 2018 een pilot. Gebaseerd op de roman van Megan Abbott, die samen met Gina Fattore schrijver en uitvoerend producent is, wordt Dare Me beschreven als een onverschrokken onderzoek naar tienerangst, jaloezie, loyaliteit en de dynamiek van macht in een kleine stad in het Midwesten.

Dare Me volgt de wereld van competitieve cheerleading op de middelbare school. Het volgt de beladen relatie tussen twee beste vrienden (Guardiola en Kelly) nadat een nieuwe coach (Fitzgerald) arriveert om hun team naar de voorgrond te brengen. Terwijl de vriendschap van de meisjes op de proef wordt gesteld, zijn hun jonge levens voor altijd veranderd wanneer een schokkende misdaad op hun pad komt. Dare Me onthult de fysieke en psychologische uitersten die sommige jonge vrouwen bereid zijn te ondergaan om vooruit te komen.


Willa Fitzgerald
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten