Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Makers The Crown werken aan serie Behind Her Eyes

Makers The Crown werken aan serie Behind Her Eyes

De makers van de serie The Crown rondom het leven van Queen Elizabeth werken aan de miniserie Behind Her Eyes.
Left Bank Pictures, bekend van The Crown, gaat voor Behind Her Eyes samenwerken met showrunner Steve Lightfoot van Marvel's The Punisher. Behind Her Eyes is gebaseerd op de psychologische thriller van Sarah Pinborough.

6996 BehindHerEyes

Behind Her Eyes bestaat uit zes afleveringen en de opnames zullen in het voorjaar van start gaan in Londen. De thriller draait om een alleenstaande moeder die vast zit in een moderne dagelijkse sleur.

Ze begint een affaire met een succesvolle man in een bar, maar wordt al snel bevriend met zijn vrouw. Ze wordt steeds meer gefascineerd door hun op het oog perfecte huwelijk, maar vraagt zich vervolgens af wat voor vreselijke geheimen ze misschien wel te verbergen hebben. Steve Lightfoot heeft het boek bewerkt voor de serie en zal als producer fungeren. De serie Behind Her Eyes zal naar verwachting aan het einde van het jaar verschijnen bij Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

tweemaalh
tweemaalh 28 januari 2019, 15:56
Deze ga ik in de gaten houden. Ik ben erg te spreken over het boek, en als de makers van The Crown en The Punisher zich ermee gaan bemoeien, dan is dat al veelbelovend.
Log in om een reactie achter te laten