Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix werkt aan televisieserie Resident Evil

Netflix werkt aan televisieserie Resident Evil

Netflix laat een aantal scripts ontwikkelen voor een nieuwe Resident Evil-serie. Het Duitse productie- en distributiebedrijf Constantin Film, die ook de Resident Evil-speelfilms maakte, is er momenteel mee bezig.
De dramaserie zal de duistere activiteiten van de Umbrella Corporation volgen en de nieuwe wereldorde tonen, die is veroorzaakt door het uitbreken van het T-virus. Hoewel het project zich in een vroeg stadium bevindt, wordt verwacht dat de serie alle kenmerkende elementen van de Resident Evil-speelfilms zal bevatten.

De filmserie, gestart met Resident Evil in 2002, bestaat tot dusver uit zes films die zijn gebaseerd op de videogamereeks. De franchise heeft wereldwijd tot nu toe wereldwijd $ 1,2 miljard opgebracht.

Paul W. S. Anderson maakte de zes films met in de hoofdrol Milla Jovovich. De film-franchise werd in 2016 afgesloten met met Resident Evil: The Final Chapter. Sindsdien is Constantin Film zich aan het bezinnen op nieuwe plannen, waaronder dus een televisieserie. Vorige maand werd Johannes Roberts ingehuurd om het project verder uit te werken en op zoek te gaan naar een nieuwe cast.

Video on youtube

 
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

renzoroy
renzoroy 25 januari 2019, 16:28
Ze zijn ook al bezig met een reboot van de film serie. Nu hopen dat het wat meer trouw aan de games zal zijn.
Log in om een reactie achter te laten