Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
USA Network bestelt dramaserie Briarpatch

USA Network bestelt dramaserie Briarpatch

USA Network heeft een serieorder gegeven voor de anthologie-dramaserie Briarpatch met in de hoofdrol Rosario Dawson, zo meldt Variety.
Het eerste seizoen van Briarpatch is gebaseerd op het boek van Ross Thomas met dezelfde titel. Het volgt Allegra Dill (Rosario Dawson), een hardnekkige onderzoekster die terugkeert naar haar huis in de grensstreek van Texas nadat haar zus is vermoord. Wat begint als een zoektocht naar een moordenaar wordt een intensieve strijd om haar corrupte geboorteplaats op de knieƫn te krijgen. In de serie spelen ook Jay R. Ferguson, Brian Geraghty en Edi Gathegi. Het eerste seizoen wordt opgenomen in Albuquerque, New Mexico.


Rosario Dawson

Andy Greenwald heeft het boek Briarpatch omgezet in een script en is tevens producent van de serie. Ana Lily Amirpour heeft eerder de pilot gemaakt en is nu uitvoerend producent. Universal Cable Productions en Paramount Television realiseren de serie.

Briarpatch is de eerste serie van een traditionele televisiezender waarin Rosario Dawson een hoofdrol speelt. Ze was eerder te zien als Claire Temple in het Marvel Universum: ze verscheen in Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Marvel's Iron Fist en The Defenders (2010).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten