Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in februari 2019

Net als in januari hebben we alle* nieuwe series die in februari 2019 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Russian Doll

Te zien vanaf: Vrijdag 1 februari bij Netflix.
Het verhaal: Een vrouw raakt in Russian Doll verstrikt in een mysterieuze lus, bezoekt herhaaldelijk hetzelfde feest en sterft aan het einde van de nacht, alleen om de volgende dag ongedeerd wakker te worden.
De cast: Natasha Lyonne, Greta Lee, Rebecca Henderson en Yul Vasquez.


Always a Witch (Siempre Bruja)

Te zien vanaf: Vrijdag 1 februari bij Netflix.
Het verhaal: Always a Witch (Siempre Bruja) volgt Carmen, een 19-jarige heks die in de zeventiende eeuw op de brandstapel belandt. Een oude magiër helpt naar ontsnappen naar onze tijd, waar ze terecht komt in de stad Cartagena. Daar moet ze zich zien aan te passen aan een drukbezet schoolleven en een wereld vol moderne dating-apps. Uiteindelijk bouwt ze in Cartagena een sociaal leven met een eigen vriendenkring op, maar toch kan ze haar oude heksenbestaan niet helemaal van zich afschudden.
De cast: Sofia Bernal Araujo, Valeria Emiliani, Dylan Fuentes, Angely Gaviria en Carlos Quintero.


PEN15

Te zien vanaf: Vrijdag 8 februari bij Hulu.
Het verhaal: Hoe is het om een 13-jarig buitenbeentje te zijn op de middelbare school? Hoe overleef je in een omgeving waar de beste dag van je leven binnen no-time kan omslaan in a day from hell? In PEN15 wordt dat op humoristische wijze verteld.
De cast: Maya Erskine en Anna Konkle.


Miracle Workers (2019)

Te zien vanaf: Dinsdag 12 februari bij TBS.
Het verhaal: Miracle Workers (2019) speelt zich af op een werkplek in de hemel. In de anthologieserie met zeven afleveringen speelt Craig, een engel van het laagste niveau die verantwoordelijk is voor de behandeling van alle gebeden van de mensheid. Craig's baas, God, die zich heeft gericht op zijn favoriete hobby's. Om de vernietiging van de aarde te voorkomen, moet Craig zijn meest onmogelijke wonder tot op heden bereiken.
De cast: Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan en Karan Soni.


Weird City

Te zien vanaf: Woensdag 13 februari bij YouTube Premium.
Het verhaal: Iets met een komedie in de denkbeeldige metropool Weird. Ook iets met de nabije toekomst en sciencefiction. Tot slot iets met alledaagse bezigheden en daar dan een grappige twist op. Of zoiets is Weird City.
De cast: Sara Gilbert, Dylan O'Brien, Ed O'Neill, Rosario Dawson, Michael Cera, Laverne Cox en Steven Yeun.


Lorena

Te zien vanaf: Donderdag 14 februari bij Amazon.
Het verhaal: Op een slaperige nacht in 1993 sneed Lorena Bobbitt de penis van haar man af na jarenlang misbruik. John en Lorena Bobbitt's duellerende verhalen explodeerden in een verscheurende 24-uurs-nieuwscyclus, dit wakkerde een hernieuwde strijd tussen seksen aan. Lorena werd een nationaal lachertje, haar lijden genegeerd door mannen die de boventoon voerden in de pers. Maar terwijl John naar beneden zakte, vond Lorena kracht in de littekens van haar beproeving. Deze vierdelige docuserie van executive producer Jordan Peele laat de gebeurtenissen van dit Amerikaanse schandaal herleven en werpt een nieuw licht op een van de meest sensationele tabloidverhalen van onze tijd.


The Umbrella Academy

Te zien vanaf: Vrijdag 15 februari bij Netflix.
Het verhaal: Een disfunctioneel gezin van superhelden proberen in The Umbrella Academy samen het mysterie van hun vader's overlijden en de bedreiging van de apocalypse op te lossen.
De cast: Ellen Page, Aidan Gallagher, Tom Hopper, David Castaneda, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman, T.J. McGibbon en Adam Goldley.


Doom Patrol

Te zien vanaf: Vrijdag 15 februari bij DC Universe.
Het verhaal: Dr. Niles Caulder is de leider van het Doom Patrol. Het is een briljant wetenschapper, die een groepje mensen met superkrachten verzamelt. Eerst is Caulder een kracht van het goede, maar zijn inherente instabiliteit maakt op een gegeven moment een schurk van hem. Soms vecht hij zelfs tegen zijn eigen team.
De cast: Brendan Fraser, Joivan Wade, Alan Tudyk en Timothy Dalton.


Proven Innocent (2019)

Te zien vanaf: Vrijdag 15 februari bij FOX.
Het verhaal: Proven Innocent (2019) is een juridisch drama dat zich afspeelt in een bedrijf met een onrechtmatige veroordeling. Onder leiding van een felle en onverschrokken vrouwelijke advocaat genaamd Madeline Scott met een honger naar gerechtigheid, heropent het team onderzoeken, waardoor hun eigen leven in gevaar wordt gebracht om de onschuldigen die 'bewezen' schuldig zijn, vrij te pleiten. De motivatie van onze hoofdrolspeelster komt van haar beruchte verleden; als een jonge volwassene werd ze schuldig bevonden en later vrijgesproken in een spraakmakende zaak waarin ze een sensatie op tabloidgebied werd, een begrip en nationale bekendheid. Hoewel ze een held en een slachtoffer van sommigen is, vergaren haar moedige en positieve tactieken haar enkele vijanden - van wie er één alles zal doen om haar te zien ondergaan voor een misdaad waarvan we weten dat ze die niet heeft begaan. We zullen haar zien verdedigen terwijl ze vecht om haar eigen onschuld te behouden.
De cast: Rachelle Lefevre, Russel Hornsby, Nikki M. James, Vincent Kartheiser en Riley Smith.


Flack

Te zien vanaf:Donderdag 21 februari bij Pop.
Het verhaal: Scherpe en geestige publiciteit, Robyn is in Flack een expert in haar vak maar een complete zelf-saboteur als het gaat om haar persoonlijke leven. Robyn werkt als crisis PR-strategist, woont in Londen, en ze moet bedenken hoe zij het beste van slechte situaties kan maken en op de een of andere manier erin slagen er ongedeerd uit te komen. Snel en onvoorspelbaar, zoals ze vooraanstaande persoonlijkheden adviseert op het gebied van entertainment, mode en sport.
De cast: Anna Paquin en Sophie Okonedo.


Curfew

Te zien vanaf: Vrijdag 22 februari bij Sky1.
Het verhaal: Een groep amateurchauffeurs van over de hele wereld strijden in een illegale nachtelijke straatrace.
De cast: Adrian Lester, Sean Bean en Miranda Richardson.


Whiskey Cavalier

Te zien vanaf: Zondag 24 februari bij ABC.
Het verhaal: Whiskey Cavalier heeft een hoog octaangehalte die 'de avonturen volgt van de stoere maar tedere FBI-superagent Will Chase' (codenaam: 'Whiskey Cavalier'). Na een emotionele break-up, is Chase aangewezen om te werken met badass CIA-agent Francesca 'Frankie' Trowbridge (codenaam: 'Fiery Tribune'). Samen leiden ze een team van gebrekkige, grappige en heldhaftige spionnen die de wereld (en elkaar) redden tijdens hun weg door de rotsachtige wegen van vriendschap, romantiek en kantoorpolitiek.
De cast: Scott Foley, Lauren Cohan, Ana Ortiz en Tyler James Williams.


Missie F-16: onze strijd tegen terrorisme

Te zien vanaf:Zondag 24 februari bij National Geographic.
Het verhaal: Van camera's in de cockpit tot diepte-interviews met de vliegers die voor het eerst op beeld hun verhaal doen, 'Missie F-16: onze strijd tegen terrorisme' geeft een totaalbeeld van het leven van de Koninklijke Luchtmacht in Jordanië. Technische uitdagingen, psychologische effecten, trainingen en operaties komen allemaal aan bod in de vierdelige serie. Naast de F-16-vliegers spreken de filmmakers in deze unieke kijk achter de schermen met commandanten, techneuten en militairen uit alle andere disciplines die benodigd zijn voor een succesvolle missie.

The Enemy Within

Te zien vanaf:Maandag 25 februari bij NBC.
Het verhaal: Erica Shepherd is in The Enemy Within een briljante voormalige CIA-agent, nu bekend als de meest beruchte verrader in de Amerikaanse geschiedenis, die een levenslange gevangenisstraf uitzingt in een Supermax-gevangenis. Tegen elke vezel van zijn wezen, maar met nergens anders om zich om te keren, schakelt FBI-agent Will Keaton Shepherd in om haar te helpen opsporen tot hevig gevaarlijk en ongrijpbaar, weet ze maar al te goed. Voor Keaton is het niet eenvoudig om de vrouw te vertrouwen die hem zoveel heeft gekost. Hoewel Shepherd en Keaton verschillende redenen hebben om de vijand voor het gerecht te brengen, weten ze allebei dat ze een spion moeten vangen ... ze moeten als één denken.
De cast: Jennifer Carpenter en Morris Chestnut.


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_lidelf
01 feb 2019 07:54 -
Ik ga eens proberen de volgende: Miracle Workers, The umbrella academy, Doom patrol en the enemy whitin.
Reageer
avatar_renzoroy
01 feb 2019 12:32 -
Waarom staat in dit artikel bij de cast van Russian Doll, Natasha Lyonne niet vermeld?? Die speelt de hoofdrol.
Reageer
avatar_Roeman
01 feb 2019 12:53
Nu staat ze er wel bij.

FYI: ik doe dit alleen en deels vrijwillig. Dus het kan gebeuren dat ik wel eens iets vergeet of over het hoofd zie. Je kunt in een PM naar mij altijd een vriendelijk bericht sturen of ik iets kan toevoegen en/of wijzigen.
Reageer
avatar_renzoroy
01 feb 2019 13:15
Zal het onthouden Mandy. Al je moeite en inzet wordt zeker gewaardeerd hoor :)
Reageer
avatar_Roeman
01 feb 2019 14:10
Dank je.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1