Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix brengt Unsolved Mysteries terug

Netflix blaast de serie Unsolved Mysteries nieuw leven in.

De serie van Robert Stack kende meer dan 500 afleveringen in de periode tussen 1987 en 2010. Shawn Levy (Stranger Things) en zijn bedrijf 21 Laps Entertainment gaan een nieuw seizoen van twaalf afleveringen maken voor Netflix. Levy werkt daarbij samen met Cosgrove-Meurer Productions, het oorspronkelijke productiebedrijf van de makers John Cosgrove en Terry Dunn Meurer.

De twaalfdelige serie krijgt een documentaire-achtig format voor het tonen van echte mysteries en onopgeloste misdaden, verloren liefde, gevallen van vermiste personen en onverklaarde paranormale gebeurtenissen. Elke aflevering zal zich concentreren op één mysterie. In de originele serie speelden acteurs de slachtoffers, misdadigers en getuigen, en werden echte familieleden en politieagenten geïnterviewd over de werkelijke gebeurtenissen.

Unsolved Mysteries was te zien bij NBC tussen 1987 en 1997 en daarna toonde CBS de serie twee jaar. Lifetime bracht een aantal nieuwe afleveringen uit in 2001 en 2002 en Spike pakte het op tussen 2008 en 2010. John Cosgrove en Terry Dunn Meurer wilden de serie al een tijdje vernieuwen, spraken daarover met diverse omroepen en hebben Netflix nu dus uiteindelijk bereid gevonden een nieuw seizoen te financieren.

Hieronder beelden van oude afleveringen van Unsolved Mysteries met Dennis Farina, die werden uitgezonden door Spike.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Vandaag, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Vandaag, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
Gisteren, 13:00