Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix brengt Unsolved Mysteries terug

Netflix blaast de serie Unsolved Mysteries nieuw leven in.

De serie van Robert Stack kende meer dan 500 afleveringen in de periode tussen 1987 en 2010. Shawn Levy (Stranger Things) en zijn bedrijf 21 Laps Entertainment gaan een nieuw seizoen van twaalf afleveringen maken voor Netflix. Levy werkt daarbij samen met Cosgrove-Meurer Productions, het oorspronkelijke productiebedrijf van de makers John Cosgrove en Terry Dunn Meurer.

De twaalfdelige serie krijgt een documentaire-achtig format voor het tonen van echte mysteries en onopgeloste misdaden, verloren liefde, gevallen van vermiste personen en onverklaarde paranormale gebeurtenissen. Elke aflevering zal zich concentreren op één mysterie. In de originele serie speelden acteurs de slachtoffers, misdadigers en getuigen, en werden echte familieleden en politieagenten geïnterviewd over de werkelijke gebeurtenissen.

Unsolved Mysteries was te zien bij NBC tussen 1987 en 1997 en daarna toonde CBS de serie twee jaar. Lifetime bracht een aantal nieuwe afleveringen uit in 2001 en 2002 en Spike pakte het op tussen 2008 en 2010. John Cosgrove en Terry Dunn Meurer wilden de serie al een tijdje vernieuwen, spraken daarover met diverse omroepen en hebben Netflix nu dus uiteindelijk bereid gevonden een nieuw seizoen te financieren.

Hieronder beelden van oude afleveringen van Unsolved Mysteries met Dennis Farina, die werden uitgezonden door Spike.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Vandaag, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Vandaag, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00