Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix brengt Unsolved Mysteries terug

Netflix brengt Unsolved Mysteries terug

Netflix blaast de serie Unsolved Mysteries nieuw leven in.
De serie van Robert Stack kende meer dan 500 afleveringen in de periode tussen 1987 en 2010. Shawn Levy (Stranger Things) en zijn bedrijf 21 Laps Entertainment gaan een nieuw seizoen van twaalf afleveringen maken voor Netflix. Levy werkt daarbij samen met Cosgrove-Meurer Productions, het oorspronkelijke productiebedrijf van de makers John Cosgrove en Terry Dunn Meurer.

De twaalfdelige serie krijgt een documentaire-achtig format voor het tonen van echte mysteries en onopgeloste misdaden, verloren liefde, gevallen van vermiste personen en onverklaarde paranormale gebeurtenissen. Elke aflevering zal zich concentreren op één mysterie. In de originele serie speelden acteurs de slachtoffers, misdadigers en getuigen, en werden echte familieleden en politieagenten geïnterviewd over de werkelijke gebeurtenissen.

Unsolved Mysteries was te zien bij NBC tussen 1987 en 1997 en daarna toonde CBS de serie twee jaar. Lifetime bracht een aantal nieuwe afleveringen uit in 2001 en 2002 en Spike pakte het op tussen 2008 en 2010. John Cosgrove en Terry Dunn Meurer wilden de serie al een tijdje vernieuwen, spraken daarover met diverse omroepen en hebben Netflix nu dus uiteindelijk bereid gevonden een nieuw seizoen te financieren.

Hieronder beelden van oude afleveringen van Unsolved Mysteries met Dennis Farina, die werden uitgezonden door Spike.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten