Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Boek White Like Her wordt televisieserie

Het bestseller-boek White Like Her van auteur Gail Lukasik wordt een dramaserie. Het boek gaat over het besluit van haar moeder om haar Afrikaans-Amerikaanse erfgoed te verbergen en voor wit te gaan.

FGW Productions heeft bekend gemaakt een dramaserie te maken op basis van White Like Her. Het boek, dat vorig jaar werd uitgegeven door Skyhorse Publishing, was geïnspireerd op het optreden van Lukasik in een tv-programma van PBS. Lukasik onthulde op de nationale televisie aan 1,5 miljoen mensen dat haar moeder niet blank was.

6932 Gail
Gail Lukasik

Het boek beschrijft de reis van Lukasik om de waarheid van het raciale erfgoed van haar moeder bloot te leggen en het besluit van haar moeder te begrijpen om wit te willen worden. Het project wordt geproduceerd door Stephanie Frederic en Susan Banks in samenwerking met Tricia Woodgett van TigerEye Films en Datari Turner van Datari Turner Productions.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
1
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00