Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Boek White Like Her wordt televisieserie

Het bestseller-boek White Like Her van auteur Gail Lukasik wordt een dramaserie. Het boek gaat over het besluit van haar moeder om haar Afrikaans-Amerikaanse erfgoed te verbergen en voor wit te gaan.

FGW Productions heeft bekend gemaakt een dramaserie te maken op basis van White Like Her. Het boek, dat vorig jaar werd uitgegeven door Skyhorse Publishing, was geïnspireerd op het optreden van Lukasik in een tv-programma van PBS. Lukasik onthulde op de nationale televisie aan 1,5 miljoen mensen dat haar moeder niet blank was.

6932 Gail
Gail Lukasik

Het boek beschrijft de reis van Lukasik om de waarheid van het raciale erfgoed van haar moeder bloot te leggen en het besluit van haar moeder te begrijpen om wit te willen worden. Het project wordt geproduceerd door Stephanie Frederic en Susan Banks in samenwerking met Tricia Woodgett van TigerEye Films en Datari Turner van Datari Turner Productions.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00