Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met komedieserie Space Force

Steve Carell en Greg Daniels werken samen aan een komedieserie voor Netflix, waarmee, zoals ze zeggen, 'het ruimtevaartinitiatief van president Donald Trump wordt overgenomen'.

Space Force draait om de mensen die belast zijn met het creëren van een zesde tak van de strijdkrachten. Steve Carell, die de serie co-creëerde, zal hoofdrolspeler en uitvoerend producent zijn. Daniels zal dienen als showrunner en uitvoerend producent. Carell en Daniels werken eerder aan de populaire serie The Office.

Netflix heeft een video online gezet met de aankondiging van Space Force, waaruit duidelijk blijkt dat de serie een parodie is. Daarin wordt verwezen naar de aankondiging van 18 juni door president Trump dat hij het ministerie van Defensie en het Pentagon heeft gevraagd om een ​​ruimtemacht te vestigen als de zesde tak van de strijdkrachten.

In augustus onthulde vice-president Mike Pence dat de doelen van de nieuwe tak zijn om satellieten te verdedigen tegen aanvallen en andere ruimtegerelateerde taken uit te voeren. Het plan van Trump vereist nog goedkeuring en financiering van het Congres en het is de vraag of dat gaat lukken. Maar intussen biedt het een mooie setting voor een nieuwe werkplek-komedieserie van Netflix.

Video on youtube
Vorige aflevering
THE HACK
THE HACK
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Space Force