Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Matthew Rhys speelt rol in Perry Mason-dramaserie van HBO

Matthew Rhys, bekend van The Americans, gaat de hoofdrol spelen in een Perry Mason-dramaserie van HBO.

Hij neemt de rol over van Robert Downey Jr. De laatste blijft als uitvoerend producent betrokken bij de serie, en er wordt nog gezocht naar een regisseur. De Perry Mason-reboot was oorspronkelijk bedoeld als speelfilm. Er wordt door HBO al sinds augustus 2016 gewerkt aan de dramaserie, met Nic Pizzolatto als oorspronkelijke scriptschrijver. Rolin Jones en Ron Fitzgerald vervingen Pizzolatto in augustus 2017.


Matthew Rhys

In de serie, gesitueerd in 1932 in Los Angeles, is Perry Mason een goedkope privé-detective, die nog last heeft van zijn oorlogservaringen in Frankrijk en lijdt onder de gevolgen van een gebroken huwelijk. Perry Mason stond eerder centraal in een CBS-serie met dezelfde naam. De dramaserie liep daar van 1957 tot 1966 met Raymond Burr in de titelrol.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_antimidant
16 jan 2019 14:12 -
Top. Groots acteur
Reageer
avatar_JanWillemK
16 jan 2019 17:25
Echt wel. Heeft een aantal top jaren gehad met The Americans.
Reageer

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
Vandaag, 16:00
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
1
NBC werkt aan de nieuwe serie Private Dickersons. Het is een komedieserie over echtparen, geschreven door David Young (Carpool Karaoke).
Vandaag, 13:00
The CW ontwikkelt de serie Midnighters. Het is een dramaserie, gebaseerd op de sciencefiction-boekenserie van Scott Westerfeld.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56