Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Matthew Rhys speelt rol in Perry Mason-dramaserie van HBO

Matthew Rhys, bekend van The Americans, gaat de hoofdrol spelen in een Perry Mason-dramaserie van HBO.

Hij neemt de rol over van Robert Downey Jr. De laatste blijft als uitvoerend producent betrokken bij de serie, en er wordt nog gezocht naar een regisseur. De Perry Mason-reboot was oorspronkelijk bedoeld als speelfilm. Er wordt door HBO al sinds augustus 2016 gewerkt aan de dramaserie, met Nic Pizzolatto als oorspronkelijke scriptschrijver. Rolin Jones en Ron Fitzgerald vervingen Pizzolatto in augustus 2017.


Matthew Rhys

In de serie, gesitueerd in 1932 in Los Angeles, is Perry Mason een goedkope priv├ę-detective, die nog last heeft van zijn oorlogservaringen in Frankrijk en lijdt onder de gevolgen van een gebroken huwelijk. Perry Mason stond eerder centraal in een CBS-serie met dezelfde naam. De dramaserie liep daar van 1957 tot 1966 met Raymond Burr in de titelrol.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_antimidant
16 jan 2019 14:12 -
Top. Groots acteur
Reageer
avatar_JanWillemK
16 jan 2019 17:25
Echt wel. Heeft een aantal top jaren gehad met The Americans.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorie├źn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1