Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Matthew Rhys speelt rol in Perry Mason-dramaserie van HBO

Matthew Rhys, bekend van The Americans, gaat de hoofdrol spelen in een Perry Mason-dramaserie van HBO.

Hij neemt de rol over van Robert Downey Jr. De laatste blijft als uitvoerend producent betrokken bij de serie, en er wordt nog gezocht naar een regisseur. De Perry Mason-reboot was oorspronkelijk bedoeld als speelfilm. Er wordt door HBO al sinds augustus 2016 gewerkt aan de dramaserie, met Nic Pizzolatto als oorspronkelijke scriptschrijver. Rolin Jones en Ron Fitzgerald vervingen Pizzolatto in augustus 2017.


Matthew Rhys

In de serie, gesitueerd in 1932 in Los Angeles, is Perry Mason een goedkope privé-detective, die nog last heeft van zijn oorlogservaringen in Frankrijk en lijdt onder de gevolgen van een gebroken huwelijk. Perry Mason stond eerder centraal in een CBS-serie met dezelfde naam. De dramaserie liep daar van 1957 tot 1966 met Raymond Burr in de titelrol.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_antimidant
16 jan 2019 14:12 -
Top. Groots acteur
Reageer
avatar_JanWillemK
16 jan 2019 17:25
Echt wel. Heeft een aantal top jaren gehad met The Americans.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1