Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over spin-off Game of Thrones

SJ Clarkson (Marvel's The Defenders, Jessica Jones) gaat HBO's Game of Thrones spin-off produceren. Het is een project van schrijver Jane Goldman en George R.R. Martin.

Het was al bekend dat Naomi Watts (Twin Peaks) en Josh Whitehouse (Poldark) zullen acteren in de spin-off. Nu is ook duidelijk dat de volgende acteurs zullen meespelen: Naomi Ackie (Vera), Denise Gough (Paula), Jamie Campbell Bower (Will), Sheila Atim (Bounty Hunters), Ivanno Jeremiah (Humans), Georgie Henley (Jane Eyre) en Toby Regbo (The Last Kingdom).

Embed from Getty Images
Toby Regbo

De nog titelloze serie zal zich duizenden jaren voor Game of Thrones afspelen. Van de gruwelijke geheimen van de geschiedenis van Westeros tot de ware oorsprong van de witte wandelaars, de mysteries van het Oosten tot de Starks van de legende, het zal allemaal op een verrassende wijze aan bod komen.

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones gaat vermoedelijk in april 2019 in première. De spin-off van de serie verschijnt vervolgens pas in 2020.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst